Tomáš Maštalír

Tomáš Maštalír

Datum narození: 4. 9. 1977
Místo narození: Trnava, Československo
Profese: herec, dabér
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Tomáš Maštalír, který se českým divákům předvedl v seriálu Za sklem či ve filmu Šest statečných, na sebe pozornost upoutal především vztahem s Táňou Pauhofovou.

Po gymnázium Tomáš Maštalír roku 2000 dostudoval obor divadelní herectví na Vysoké škole muzické v Bratislavě. Stal se členem činoherního souboru Slovenského národního divadla, kde ztvárnil role v řadě inscenací, např. Chvála bláznovství, Tři sestry, Vykoupení, Hamlet, Zkrocení zlé ženy, Cizí žena a muž pod postelí.

TOMÁŠ MAŠTALÍR PODPOŘIL VZPOURU

Maštalír dostal ceny popularity OTO

Na televizní obrazovce si Tomáš Maštalír diváky získal rolí charismatického doktora Michala Gregora v seriálu Ordinácia v růžovej záhrade, která mu vynesla hned několik cen popularity OTO. České publikum jej mohlo vidět společně s Jánem Koleníkem a Kamilou Magálovou, s nimž ztvárnil ústřední postavy vyšetřovatelů, a to v kriminálním seriálu Za sklem.

Zahrál si v česko-slovenském povídkovém snímku Šest statečných (1999), v dramatu Frafmenty maloměsta (2000) s Jurajem Kukurou v hlavní roli, v tragikomedii Jazzus (2017) nebo v thrilleru Čára (2017), kde se Tomáš Maštalír na place střetl s Emílií Vášáryovou, Zuzanou Fialovou či Andrejem Hrycem.

Tomáš Maštalír jako novácký Chlap

Hlavní roli Tomáš Maštalír dostal v dramatickém seriálu TV Nova Chlap, kde ztvárnil skvělého diagnostika doc. MUDr. Ondřeje Franka. 

Tomáš Maštalír je také vyhledávaný dabér. Kromě sošek popularity OTO se stal držitelem výroční ceny Talent roka 2007.

O TOMÁŠI MAŠTALÍROVI ČTĚTE ZDE>>

Partnerkou Tomáše Maštalíra byla slovenská herečka Táňa Pauhofová. Dali se dohromady v roce 2003 při zkoušení divadelní hry Katarína. Jejich vztah vydržel osm let (místo svatby rozhod - ČTĚTE ZDE).

Podle slovenských médií Tomáš Maštalír posléze na ženy zanevřel. Tamní fotografové jej načapali až roku 2016 po boku půvabné brunetky Mirky. V roce 2018 se herec oženil s půvabnou Slovenkou Kristýnou.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Lenka Zahradnická
Lenka Zahradnická
zobrazit profil Roman Štabrňák
Roman Štabrňák
zobrazit profil Ondřej Kavan
Ondřej Kavan
zobrazit profil Václav Knop
Václav Knop
zobrazit profil Alexandr Postler starší
Alexandr Postler starší
zobrazit profil Čestmír Řanda st.
Čestmír Řanda st.
zobrazit profil Liev Schreiber
Liev Schreiber
zobrazit profil Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková