Bára Klementová

Profese: tlumočnice

Související celebrity

Životopis

Tlumočnice Bára Klementová se stala partnerkou o 23 let staršího zpěváka Daniela Hůlky, známého jak z řady muzikálů, tak milostných afér s kráskami zejména z branže.

Půvabná brunetka Bára Klementová, která se živí jako překladatelka, v době, kdy zpěváka Daniela Hůlku potkala, studovala jazyky na filozofické fakultě.

BÁRA KLEMENTOVÁ SE MAMINCE HŮLKY MOC LÍBÍ

„Seznámili jsme se před rokem a půl. Už si ani nepamatuju kde, v nějakém městě, kde jsem zpíval. Po koncertě jsem šel do restaurace a tam jsme se s Bárou potkali. Bylo nám spolu fajn a dali jsme si čísla a pořád si psali. No a najednou z toho vznikl vztah,“ svěřil se Daniel Hůlka v červenci 2017.

Zamilovaný zpěvák se pro svou lásku, o 23 let mladší Báru Klementovou, pustil do stavby domu. Má jít o romantický srub, v němž Daniel Hůlka počítá i s dětským pokojem. K nastěhování by měl být zřejmě někdy v létě 2018. V srpnu 2017 Daniel Hůlka Blesku oznámil, že je jeho jeho partnerka ve čtvrtém měsíci těhotenství. V říjnu 2017 se vzali v Las Vegas.

O BÁŘE KLEMENTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Jak Daniel Hůlka, tak i jeho maminka Jarmila si prý pochvalují, že Bára Klementová není ze světa showbyznysu. Proslulý Dracula a známý skandalista má totiž za sebou již řadu nevydařených vztahů s půvabnými celebritami, jako jsou cvičitelka Olga Šípková, tanečnice Adéla Šeďová, Slavice Lucie Bílá, zpěvačka Iveta Bartošová, novinářka Pavlína Wolfová či mladičká finalistka SuperStar Šárka Vaňková. K oltáři si Daniel Hůlka odvedl tanečnici Libuši Vojtkovou, ale po roce se manželé rozešli.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Donald Tusk
Donald Tusk
zobrazit profil Mirna Silajdžič
Mirna Silajdžič
zobrazit profil Martin Chobot
Martin Chobot
zobrazit profil Vojtěch Medlen
Vojtěch Medlen
zobrazit profil Alena Dernerová
Alena Dernerová
zobrazit profil Michael Canov
Michael Canov
zobrazit profil Vendula Svobodová
Vendula Svobodová
zobrazit profil Miloslava Vostrá
Miloslava Vostrá