Rob Lloyd

Rob Lloyd

Profese: realitní makléř

Související celebrity

Životopis

Realitní makléř Rob Lloyd se proslavil po boku Češky, „zlatokopky“ Ester Dohnalové, známá jako Ester Dee, v britské reality show Skutečné paničky z Cheshiru.

Anglický milionář Rob Lloyd nežij vždy jen v přepychu. Měl období, kdy se mu v podnikání nedařilo, přišel o obrovské částky, a dokonce se dostal do dluhů. V té době, což bylo v 90. letech 20. století, musel se svou třetí manželkou Helen žít v maringotce.

Nepřízeň osudu se ale Robovi Lloydovi podařilo odvrátit a opět se stal boháčem. S atraktivní blondýnou Ester Dohnalovou se seznámil roku 2008 v hotelu Crowne Plazza, kam chodil boxovat. Tehdy tam česká „zlatokopka“ poznala i stárnoucího milionáře Johna Templa, jehož si později vzala, přestože roku 2015 porodila dceru Bertii, jejímž biologickým otcem je Bob Lloyd.

S ním se Ester Dee, která vystřídala řadu zaměstnání, např. byla chůvou, servírkou, recepční či striptérkou, předvedla v britské reality show Skutečné paničky z Cheshiru. Realitního makléře Boba Lloyda v ní představila jako svého partnera a nijak se před kamerami netajila tím, že je s ním manželovi nevěrná.

 

Další Finančníci

zobrazit profil Richard Podroužek
Richard Podroužek
zobrazit profil Tomáš Horáček
Tomáš Horáček
zobrazit profil Ladislav Doležal
Ladislav Doležal
zobrazit profil Michal Horáček
Michal Horáček
zobrazit profil Nora Mojsejová
Nora Mojsejová
zobrazit profil Riccardo Mazzucchelli
Riccardo Mazzucchelli