Lenka Vacvalová

Datum narození: 14. 8. 1989
Místo narození: Beluša, Slovensko
Profese: herečka, moderátorka, podnikatelka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka a moderátorka Lenka Vacvalová, která diváky upoutala ve spodním prádle v Ordinaci v růžové zahradě, se prosadila s vlastní módní značkou. Šila už i pro Dagmar Havlovou.

Již v 15 letech se Lenka Vacvalová stala moderátorkou tehdy největšího regionálního rádia Duha. Po studiu hudebně-dramatického oboru na Konzervatoři Dezidera Kardoše se roku 2008 přestěhovala do Prahy, kde získala angažmá v divadle Ta Fantastika. Působila též v Pidivadle.

LENKA VACVALOVÁ: ROMANTIKA NEEXISTUJE 

Na filmovém plátně atraktivní Slovenka debutovala v road movie Move On (2012) s Madsem Mikkelsenem a Gabrielou Marcinkovou v hlavních rolích. Českým divákům se Lenka Vacvalová přestavila v Ordinaci v růžové zahradě 2 coby pacientka a milenka doktora Oty Kováře v podání Martina Stránského, kde své ladné křivky předvedla ve spodním prádle.

Objevila si i v dalších seriálech, mj. Sanitka 2, Všechny moje lásky či Přístav. Menší role Lenka Vacvalová ztvárnila např. v romantické komedii Zejtra napořád (2014) nebo ve vánoční pohádce Jiřího Stracha Svatojánský věneček (2015). Obhájkyni zpodobnila v pořadu TV Barrandov Soudkyně Barbara.

Roku 2014 dostala Lenka Vacvalová příležitost moderovat Fashion TV Czech&Slovak, dále pak Galavečer LOOK BELLA 2015. Neodmítá ani uvádění vernisáží, společenských akcí či módních přehlídek.

O LENCE VACVALOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Kromě herectví a moderování se Lenka Vacvalová začala prosazovat i s vlastní módní značkou, tedy jako podnikatelka. Ušila róbu dokonce už i bývalé první dámě, herečce Dagmar Havlové, kterou odchytla na ulici.

Ze soukromého života Lenky Vacvalové médiím neunikly její pletky s podnikatelem Josefem Koktou z doby, kdy byl ještě ženat s moderátorkou Gábinou Partyšovou

 

Články o celebritě

Problémy modelky Vacvalové: Zčernaly jí nehty! Problémy modelky Vacvalové: Zčernaly jí nehty! Slovenská modelka a herečka Lenka Vacvalová, dnes už Poláčková (33), je blázen do hor a před časem j... číst článek
Krásná zrzka ze Soudkyně Barbary docela nahá: Vypadám jako umění, libuje si Krásná zrzka ze Soudkyně Barbary docela nahá: Vypadám jako umění, libuje si Překrásná rusovláska Lenka Vacvalová (32) patří po právu mezi herečky, které jsou vyhledávány jak pr... číst článek
Galavečeře charitativního fondu: Neotřelé róby a nahá topmodelka Pavlína Pořízková! Galavečeře charitativního fondu: Neotřelé róby a nahá topmodelka Pavlína Pořízková! V důstojné dvoraně Národního muzea se ve středu konala v pořadí už pátá charitativní galavečeře nada... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Lucien Laviscount
Lucien Laviscount
zobrazit profil Pavel Liška
Pavel Liška
zobrazit profil Peter Dinklage
Peter Dinklage
zobrazit profil Daniel Tůma
Daniel Tůma
zobrazit profil Martin Trnavský
Martin Trnavský
zobrazit profil Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková
zobrazit profil Sabina Remundová
Sabina Remundová
zobrazit profil Lubomír Lipský
Lubomír Lipský