Daniel Krejčík

Datum narození: 24. 6. 1994
Místo narození: Mladá Boleslav
Profese: herec, dabér
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herec a dabér Daniel Krejčík ve svých 23 letech zaujal odhalením homosexuální orientace. Krátce před volbami 2017 prozradil i jméno partnera: Matěj Stropnický. Rozešli se kvůli nevěře.

Přestože vyrostl v prostředí pohřební služby, rozhodl se Daniel Krejčík pro jinou dráhu. Již na gymnáziu začal s divadlem, a to ve Studiu Šrámkova domu v Sobotce. Diváci jej mohli vidět na scénách Divadla v Řeznické, kde ztvárnil mj. hlavní roli ve hře Cock, dále pak např. v Divadle SpoluHra.

DAN KREJČÍK BYL PŘEDSTAVEN U STROPNICKÝCH 

Již v začátcích své herecké kariéry se Daniel Krejčík začal intenzivně věnovat dabingu, a to už jako dítě - bylo mu tehdy pouhých šest let. Svůj hlas propůjčil postavám např. v seriálech Perníkový táta, Rudá vdova, Violetta, Případy detektiva Murdocha či ve filmech Hobit, Millerovi na tripu, Lesní duch, Prezidentské volby. Jeho hlasem promluvil zpěvák Justin Bieber ve své reality show.

Ve filmu Dan Krejčík debutoval v dramatu Rozkoš (2013), který byl nominován na Českého lva hned v několika kategoriích. Prvním televizním seriálem, v němž se Daniel Krejčíř objevil, byly V.I.P vraždy. Práci v zahraniční provenienci prvně okusil v německé minisérii Pod jedním nebem (2017). V témže roce dostal roli v Ordinaci v růžové zahradě 2 TV Nova.

O DANIELU KREJČÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Dan Krejčík v říjnu 2017 médiím prozradil jméno svého milence: Matěj Stropnický, tehdejší šéf Strany zelených, syn herce, bývalého diplomata a ministra obrany vlády Bohuslava Sobotky za hnutí ANO Martina Stropnického.

Příležitostný herec a politik Matěj Stropnický to po krátkém váhání potvrdil (EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR PRO BLESK NAJDETE ZDE). Odhalení, že je na kluky, přišlo jen pár dní před parlamentními volbami 2017. Partner Dan Krejčík ho podle informací Blesku z ledna 2024 opustil kvůli nevěře.


 

Články o celebritě

Krejčík po poprasku se Stropnickým: Člověk zaslouženě sklízí plody… Krejčík po poprasku se Stropnickým: Člověk zaslouženě sklízí plody… Měla to být pohádka na zámku se šťastným koncem. Místo toho si jeden z princů, herec Daniel Krejčík ... číst článek
Bolestné detaily rozchodu Stropnického a Krejčíka: Herec přistihl partnera in flagranti! Se ženou Bolestné detaily rozchodu Stropnického a Krejčíka: Herec přistihl partnera in flagranti! Se ženou Hned v úvodu roku se herec Daniel Krejčík (29) s politikem Matějem Stropnickým (40) rozešli. Podle i... číst článek
Orgie na zámku: Pikantní svědectví o rozchodu Stropnického Orgie na zámku: Pikantní svědectví o rozchodu Stropnického Pohádka o šťastném životě na zámku se pro Matěje Stropnického (40) a Daniela Krejčíka (29) definitiv... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Nelly Řehořová
Nelly Řehořová
zobrazit profil Zdeněk Junák
Zdeněk Junák
zobrazit profil Vladimír Škultéty
Vladimír Škultéty
zobrazit profil Kryštof Rímský
Kryštof Rímský
zobrazit profil Jeremy Strong
Jeremy Strong
zobrazit profil Ilja Prachař
Ilja Prachař
zobrazit profil Daniel  Brühl
Daniel Brühl