Lilia Khousnoutdinová

Profese: manželka Karla Janečka

Související celebrity

Životopis

Lilia Khousnoutdinová se stala milenkou miliardáře Karla Janečka v době, kdy byl již podruhé ženatý, a to s tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbi.

Vyznavač mnohoženství, kontroverzní boháč Karel Janeček se v říjnu 2017, tedy dva roky po své druhé svatbě, přiznal, že má milenku. Stala se jí kněžka, jež kdysi bývala dulou, Lilia Khousnoutdinová (v její mateřtině  Khousnoutdinova), která se na sociální síti pochlubila, že s miliardářem podstoupili buddhistickou svatbu a že s ním otěhotněla. Podle jejích slov šlo o plánované početí.

LILIA KHOUSNOUTDINOVÁ - JEDNA Z MNOHA

Lilia Khousnoutdinová i Karel Janeček byli zajedno, že jeho právoplatná choť Mariem Mhadhbi, matematička z Tunisu, do manželství s ním vstupovala s vědomím, že nebude jeho jedinou ženou. A dodala, že viděla videozáznamy, které to potvrzují.

LILIA KHOUSNOUTDINOVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Netradičností vztahu se netajila

Na Facebooku Lilia Khousnoutdinová též popsala, jak se dali se zámožným bigamistou dohromady: „Potkali jsme se díky spolupráci našich nadačních fondů a paradoxem je, že jsme tehdy byli oba naprosto šťastní každý ve svém manželství. Pochopitelně i z tohoto důvodu náš vztah nemá úplně tradiční ani snadnou cestu. Oba dlouhodobě a otevřeně mluvíme o netradičních vztahových modelech, což ale neznamená, že je to jednoduché, ani to, že ve finále dokážeme najít takovou formu vztahu, která nám bude dlouhodobě fungovat.“

LILIA KHOUSNOUTDINOVÁ - ČTĚTE O NÍ ZDE>>

Začátkem června 2018 Lilia Khousnoutdinová porodila Karlu Janečkovi dceru Isabellu. V květnu 2021 syna Karla George.

 

 

Další Všichni

zobrazit profil Lukáš Nečesaný
Lukáš Nečesaný
zobrazit profil Vendula Soukeníková
Vendula Soukeníková
zobrazit profil Jan Bartoška
Jan Bartoška
zobrazit profil Iva Uchytilová
Iva Uchytilová
zobrazit profil Lucie Černá
Lucie Černá
zobrazit profil Kateřina Matásková
Kateřina Matásková
zobrazit profil Andrej Babiš jr.
Andrej Babiš jr.
zobrazit profil Michaela Šmejkalová
Michaela Šmejkalová