Jakub Zedníček

Datum narození: 13. 6. 1990
Datum úmrtí: 1. 1. 2018
Místo narození: Brno
Profese: herec, muzikálový zpěvák, bavič
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Herec Jakub Zedníček, synovec moderátora, baviče a komedianta Pavla Zedníčka, tragicky zemřel při autonehodě na D1 v prvních minutách roku 2018. Bylo mu 27 let.

Od dětství se Jakub Zedníček věnoval stepování. V sálových soutěžích byl dvakrát první na Mistrovství ČR. Sedmou příčku obsadil na World Championship Tap Dance 2002. Po absolvování oboru hudebně dramatickém na konzervatoři získal angažmá v Městském divadle Brno. Představil se zde mj. v muzikálech Marry PoppinsChicago nebo Donaha.

JAKUB ZEDNÍČEK MĚL MALOU DCERU MAYU

Na televizní obrazovce se Jakub Zedníček divákům předvedl zejména jako moderátor zábavného soutěžního pořadu Kurňa, co to je? po boku svého slavnějšího strýce Pavla Zedníčka a dalších herců, jako jsou např. Martin Trnavský či Tereza Bebarová.

Na filmovém plátně Jakub Zedníček debutoval v hudebním dramatu DonT Stop, kde se na place potkal s kolegy Patrikem Děrgelem, Klárou Pollertovou-Trojanovou, Kristínou Svarinskou či Jiřím Štréblem. Epizodní role ztvárnil v seriálech Škoda lásky a Labyrint.

Jakub Zedníček měl rád letní i zimní sporty všeho druhu. Ovládal také jízdu na koni a historický šerm.

O JAKUBU ZEDNÍČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Tragickou zprávu o smrti Jakuba Zedníčka oznámilo na Facebooku Městské divadlo Brno. Herec zahynul při autonehodě na dálnici D1 v prvních minutách roku 2018. Bylo mu 27 let.

 

Další Herci

zobrazit profil Otakar Brousek starší
Otakar Brousek starší
zobrazit profil Milan Kňažko
Milan Kňažko
zobrazit profil Lena Headey
Lena Headey
zobrazit profil Miloš Vávra
Miloš Vávra
zobrazit profil Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
zobrazit profil Michal Novotný
Michal Novotný
zobrazit profil Ondřej Kubina
Ondřej Kubina
zobrazit profil Lubomír Lipský
Lubomír Lipský