Felix Slováček ml.

Datum narození: 14. 9. 1983
Místo narození: Praha
Profese: saxofonista, klarinetista, zpěvák, herec
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Hudebník Felix Slováček jr., syn Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka, šel ve šlépějích svého otce a posléze i matky. Stal se saxofonistou, klarinetistou, pak také i zpěvákem a hercem.

Po konzervatoři, kde se Felix Slováček ml. soustředil na klarinet, studoval na AMU. Poté absolvoval hudební stáž v norském Oslu. Záhy začal působit v symfonickém orchestru.

FELIX SLOVÁČEK JR. PODPOŘIL MÁMINA PRSA

Svou hereckou dráhu Felix Slováček jr. zahájil roku 2013 hned jednou z ústředních rolí v Divadle Semafor, a to v muzikálu Kdyby tisíc klarinetů. Posléze jej diváci mohli vidět v Divadle Hybernia, Divadle Na Jezerce či v Divadle Kalich.

O FELIXI SLOVÁČKOVI ML. ČTĚTE ZDE>>

Matkou Felixe Slováčka ml. je herečka, zpěvačka a moderátorka Dagmar Patrasová, otcem saxofonista, klarinetista, skladatel a dirigent Felix Slováček. Hudebník má sestry Annu a René, kterou měl jejich otec ještě před sňatkem s Dádou Patrasovou.

S přítelkyní Kateřinou měl Felix Slováček ml. syna Felixe Antonína Slováčka nejmladšího (narozen v srpnu 2011). Tehdejší partnerka Míša Zemánková mu v létě 2016 porodila druhého syna, kterého rodiče pojmenovali Rafael Slavomír. Pár se v roce 2018 rozešel.


 

Další Hudebníci

zobrazit profil Samuel Juan Torres
Samuel Juan Torres
zobrazit profil Tereza Balonová
Tereza Balonová
zobrazit profil Calin (Călin Panfili)
Calin (Călin Panfili)
zobrazit profil Ricky Martin
Ricky Martin
zobrazit profil Dávid Hodek
Dávid Hodek
zobrazit profil Varhan Orchestrovič Bauer
Varhan Orchestrovič Bauer
zobrazit profil Pavlína Dubná
Pavlína Dubná
zobrazit profil Marek Fryčák
Marek Fryčák