Michaela Zemánková

Datum narození: 6. 4. 1981
Profese: zpěvačka, muzikálová herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka a herečka Michaela Zemánková se veřejnosti předvedla v soutěži Hlas Česko Slovenska 2014, kde byl jejím koučem Pepa Vojtek.

Ještě při studiu hudebně-dramatického oboru na Pražské konzervatoři Míša Zemánková účinkovala v divadle Semafor. Posléze vyhrává konkurz na roli Morgany v Excaliburu v divadle Ta Fantastika. Zahrála si mj. v muzikálech Láska je láska (Eržika), Obraz Doriana Graye (Lady Wotton), Elixír života (Greta Garbo).

MICHAELA ZEMÁNKOVÁ - V ČEM A S KÝM SPÍ?

Do povědomí široké veřejnosti se zpěvačka a muzikálová herečka Michaela Zemánková dostala díky soutěži Hlas Česko Slovenska 2014, kde byl jejím koučem Pepa Vojtek.

Míša Zemánková spolupracovala na albech Michaela Kocába Za kyslík nebo kapely Krucipüsk Druide. Spolu s Ivou Marešovou, Markétou Foukalovou a Danielou Langoska alias Dannie nazpívala titulní píseň k seriálu Dobrá čtvrť.

O MICHAELE ZEMÁNKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Partnerem Michaely Zemánkové se roku 2015 stal Felix Slováček mladší, syn herečky Dagmar Patrasové a saxofonisty Felixe Slováčka staršího. Páru se v srpnu 2016 narodil syn Rafael Slavomír. V roce 2018 se dvojice rozešla.


 

Články o celebritě

Krásná ex Felixe Slováčka je v pánském magazínu: Mamince to neřekla! Překvapivá slova o pornu Krásná ex Felixe Slováčka je v pánském magazínu: Mamince to neřekla! Překvapivá slova o pornu Od doby, kdy se stala maminkou, má Michaela Zemánková (41) v každém divadelním představení, ve které... číst článek
Herečky v sexy prádle pózovaly pro Playboy: Bývalka Slováčka, Károlyi i Goščíková špulily zadečky Herečky v sexy prádle pózovaly pro Playboy: Bývalka Slováčka, Károlyi i Goščíková špulily zadečky Svůdné, provokativní a zatraceně sexy. Tak vypadaly tři grácie Romana Goščíková (40), Vanda Konečná ... číst článek
Expartnerka Felixe Slováčka: Promluvila o dítěti se slavným muzikantem! Expartnerka Felixe Slováčka: Promluvila o dítěti se slavným muzikantem! Felix Slováček junior (38) už dávno nežije s matkou svého syna Rafaela (5) Michaelou Zemánkovou (41)... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Magda Malá
Magda Malá
zobrazit profil Montserrat  Caballé
Montserrat Caballé
zobrazit profil Vlastimil Horváth
Vlastimil Horváth
zobrazit profil Jana Kociánová
Jana Kociánová
zobrazit profil Alicia Keys
Alicia Keys
zobrazit profil Taylor Swift
Taylor Swift
zobrazit profil Lucia Šoralová
Lucia Šoralová