Lilian Sarah Fischerová

Datum narození: 9. 6. 1984
Místo narození: Plzeň
Míry: 87-62-89
Výška: 174 cm
Profese: 2. vicemiss České Miss 2007, modelka, tanečnice, herečka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Česká vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerová, která po studiu několika oborů zvolila herectví, se na obrazovce předvedla v roli začínající tanečnice v seriálu První krok.

Taneční konzervatoř po zranění holeně, které jí znemožnilo tančit profesionálně, Lilian Sarah Fischerová vyměnila za gymnázium. Dále studovala na Západočeské univerzitě v Plzni obory psychologie, český jazyk, sociální a kulturní antropologie. Poté se rozhodla pro soukromou Vyšší odbornou školu hereckou v Praze.

LILIAN SARAH FISCHEROVÁ ODHODILA ŠATY A STUD

V roce 2007 se Lilian Sarah Fischerové zúčastnila soutěže krásy Česká Miss. Stala se druhou vicemiss a ČR tak reprezentovala na Miss Intercontinental 2007. Na ostrově Mahé na Seychelách, kde se finále konalo, se probojovala do TOP 15 z 60 dívek z celého světa. S úspěchem v Missce přišly modelingové nabídky.

Fischerová hrála v Ulici či v Raplovi

Studentku taneční a herecké školy si Lilian Sarah Fischerová zahrála v seriálu První krok režisérů Jána Sebechlebského a Jiřího Vejdělka. Objevila se také v nekonečné novácké Ulici, dále pak třeba v Raplovi či Pustině.

O LILIA SARAH FISCHEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Atraktivní Lilian Sarah Fischerová chodila s přítelem Lukášem. Nedlouho po úspěchu v České Miss se začala objevovat s majitelem stříbra ze soutěže X-Factor, zpěvákem Ondřejem Rumlem.

V roce 2011 se Lilian Sarah Fischerová po zhruba roční známosti provdala za přítele Adama Vaculu, spolužáka z Vyšší odborné školy herectví. Svatba byla tajná a netradiční, konala se v lese a zúčastnili se jí pouze rodinní příslušníci a nejbližší přátelé. Jejich manželství skončilo rozvodem.



 

Další Herci

zobrazit profil Igor Bareš
Igor Bareš
zobrazit profil Pavlína Štorková
Pavlína Štorková
zobrazit profil Valentina Bellè
Valentina Bellè
zobrazit profil Jiřina Švorcová
Jiřina Švorcová
zobrazit profil Richard Gere
Richard Gere
zobrazit profil Simona Babčáková
Simona Babčáková
zobrazit profil Michelangelo Fortuzzi
Michelangelo Fortuzzi