Zina Šťovíčková

Datum narození: 30. 5. 1990
Místo narození: Nový Bor
Míry: 90-64-93
Výška: 171 cm
Profese: 2. Česká vicemiss 2009, modelka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Modelka Zina Šťovíčková svého úspěchu na světových molech a v reklamách dosáhla poté, co zabodovala v soutěži krásy Česká Miss 2009.

Po gymnáziu Zina Šťovíčková studovala na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání a základy společenských věd. Školu přerušila a odjela s přítelem do USA, kde studovala obor business management. Bakalářské studium přijala do Česka dokončit roku 2013.

ZINA ŠŤOVÍČKOVÁ - CO TRÁPILO EXPŘÍTELE

Soutěže krásy Česká Miss se Zina Šťovíčková zúčastnila roku 2009, kdy se stala 2. Českou vicemiss. To jí přineslo práci modelky v řeckých Aténách, kde se dala dohromady s Matthewem Fieldsem, americkým modelem, s nímž pracovala pro stejnou agenturu.

Společně v březnu 2011 odjeli do Miami (proto přerušila studium VŠ v Praze). Na Floridě se Zina Šťovíčková, která bývala přirovnávána k Monice Belluci nebo Angelině Jolie, živila modelingem, focením pro známé návrháře a natáčením reklam, např. pro Old Spice.

O ZINĚ ŠŤOVÍČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Atraktivní Zina Šťovíčková nějaký čas randila s Tomášem Topolánkem, synem někdejšího předsedy ODS a tehdejšího premiéra Mirka Topolánka.

Roku 2014 modelka přivedla na svět syna Nicolase. Žádná rodinná idylka se ale nekonala. Chlapcův otec krásku opustil. Podle informací Blesku mu totiž zatajila, že je vdaná.



 

Další Modelky

zobrazit profil Lucie  Dušková
Lucie Dušková
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková
zobrazit profil Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová
zobrazit profil Irina Shayk
Irina Shayk
zobrazit profil Amra Silajdžič
Amra Silajdžič
zobrazit profil Jana Doleželová
Jana Doleželová
zobrazit profil Daniela Frantzová
Daniela Frantzová