Mikolas Josef

Datum narození: 4. 10. 1995
Místo narození: Praha
Profese: písničkář, producent, zpěvák, model, kytarista
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Nikolas Josef, který se kromě hudby prosadil též v modelingu, na Eurovision Song Contest 2018 reprezentoval ČR a skončil šestý.

Narodil se do hudební rodiny. Už v pěti letech Mikolas Josef, vlasním jménem Mikoláš Josef, začal hrát na kytaru. Ještě jako student gymnázia, a to ve svých 17 letech, obdržel zlatou medaili s vyznamenáním za sólové herectví, nejvyšší ocenění od London Academy of Music and Dramatic Arts.

MIKOLAS JOSEF - ROZHOVOR NEJEN O PRÁCI ZA SEX

Mikolas Josef fotil pro Diesel či Pradu

Uplatnil se též jako model. Absolvoval řadu módních přehlídek a focení pro přední značky, jakými jsou Diesel, Replay či Prada. Kariéry modela však Mikolas Josef záhy zanechal, jak řekl především kvůli neupřímnosti a přílišnému nadřazování peněz, které podle něj v tomto odvětví panuje.

Posléze se nějakou dobu živil pouličním hraním ve velkých evropských městem. V roce 2015 Mikolas Josef debutoval písní Hands Bloody, kterou nahrál na vlastní náklady. Rok nato vydal skladby Believe a Free. Ta se umístila na čtvrté příčce nejhranějších singlů.

O MIKOLASU JOSEFOVI ČTĚTE ZDE>>

Josef zabodoval se čtvrtým singlem

Se svým čtvrtým singlem Lie to Me (2017) Mikolas Josef zabodoval u diváků i mezinárodní odborné poroty natolik, že se stal reprezentantem Česka na Eurovision Song Contest 2018. Podepsal smlouvu o celosvětovém zastoupení firmou Sony Music RCA, která se stará o hvězdy, jako jsou Justin Timberlake či Britney Spears.

V květnu 2018 Mikolas Josef postoupil do finále Eurovize, kde skončil na šesté příčce.

 

Články o celebritě

Česká vyslankyně na Eurovizi Dominika Hašková postupuje do finále! Česká vyslankyně na Eurovizi Dominika Hašková postupuje do finále! Reprezentanti Česka Dominika Hašková (27) a její skupina We Are Domi museli včera na své vystoupení ... číst článek
Dominika Hašková na Eurovizi: Šance na finále jsou vysoké! Dominika Hašková na Eurovizi: Šance na finále jsou vysoké! Už dnes večer proběhne druhý semifinálový večer pěvecké soutěže Eurovision Song Contest 2022, do něj... číst článek
Pyšný otec Dominik Hašek (56): Dcera Dominika (26) se probojovala na Eurovizi! Pyšný otec Dominik Hašek (56): Dcera Dominika (26) se probojovala na Eurovizi! Národní kolo Eurovize (ESC) vyhrála česko-norská kapela We Are Domi a bude reprezentovat Českou repu... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Adéla Částková
Adéla Částková
zobrazit profil Hana Hegerová
Hana Hegerová
zobrazit profil Marika Gombitová
Marika Gombitová
zobrazit profil Lipo (Tomáš Červinka)
Lipo (Tomáš Červinka)
zobrazit profil Tina Turner
Tina Turner
zobrazit profil Michaela Gemrotová
Michaela Gemrotová
zobrazit profil Matěj Ruppert
Matěj Ruppert