Eva Varholíková-Rezešová

Datum narození: 10. 8. 1977
Profese: dcera zesnulého magnáta
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Magnátova dcera Eva Varholíková-Rezešová si v maďarské věznici odpykala šest let vězení za zabití čtyř lidí pod vlivem alkoholu. Propuštěna byla 28. srpna 2018.

Dědička pohádkového bohatství Eva Varholíková-Rezešová byla odsouzena na devět let vězení. Po odpykání šesti let ji soud podmínečně propustil. V kriminálu skončila po tragické nehodě z 21. srpna 2012, kdy pod vlivem alkoholu zabila na maďarské dálnici M3 čtyři lidi.

EVA REZEŠOVÁ ODJELA V LUXUSNÍM BMW

Eva Varholíková-Rezešová, dcera kontroverzního podnikatele a jednoho z nejbohatších Slováků Alexandra Rezeše, jenž zemřel v červnu 2002, ve vysoké rychlosti narazila do vozidla značky Fiat Punto, které vzplanulo. Jeho pasažéři prakticky neměli šanci na záchranu. Tři zemřeli na místě, další žena cestou do nemocnice.

Zpravodajský server Blikk uvedl, že se Eva Varholíková-Rezešová ve vězení chovala příkladně, dodržovala všechna přísná pravidla a při výkonu trestu se nedostala do konfliktu se žádnou ze spoluvězeňkyň.

Případ vyvolal na Slovensku velkou pozornost, protože výstřední život Evy Varholíkové-Rezešové často plnil přední stránky tamního bulváru. Její otec Alexander Rezeš kromě svých miliard proslul jako blízký spolupracovník někdejšího slovenského premiéra Vladimíra Mečiara. V jeho vládě působil od prosince 1994 do dubna 1997, byl ministrem dopravy, pošt a telekomunikací.

O EVĚ VARHOLÍKOVÉ-REZEŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Eva Varholíková-Rezešová je sestrou košického velkopodnikatele Júliuse Rezeše (jeho manželka Eva Rezešová-Džodlová je bývalá slovenská misska) a exmanželkou hokejisty Jána Varholíka. Mezi její partnery patřil také podnikatel Erik Fischer nebo podnikatel Lukáš Trnovský.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Tomáš Helebrant
Tomáš Helebrant
zobrazit profil Miroslav Plevný
Miroslav Plevný
zobrazit profil Miloš Pokorný
Miloš Pokorný
zobrazit profil Milan Kolář
Milan Kolář
zobrazit profil Keith Richards
Keith Richards