Lujza Garajová Schrameková

Lujza Garajová Schrameková

Místo narození: Nitra, Slovensko
Výška: 168 cm
Profese: herečka, zpěvačka, moderátorka

Související celebrity

Životopis

Lujza Garajová Schrameková se do povědomí široké divácké veřejnosti dostala jako moderátorka sedmé řady soutěže Česko Slovensko má talent.

Po absolvování konzervatoře začala Slovenka Lujza Garajová Schrameková roku 2003 působit v Radošinském naivném divadle. Vystupovala mj. v Túlavom divadle nebo v Štúdiu L+S. Kromě hraní se věnuje také zpěvu.

GARAJOVÁ SCHRAMEKOVÁ BYLA DLE DIVÁKŮ TRAPNÁ

Lujza Garajová Schrameková dostala hlavní roli v seriálu Naši

Menší role Lujza Garajová Schrameková ztvárnila v seriálech Susedia, Ordinácia v ružovej záhrade a Panelák. Jednu z klíčových postav si zahrála v komediálním seriálu Naši. Objevila se v historické sérii 1890.

Na filmovém plátně Lujza Garajová Schrameková debutovala v tragikomedii režiséra Juraje Nvoty Muzika (2007), oceněném hned dvanácti cenami Slnko v sieti udělovanými Slovenskou filmovou a televizní akademií, a to mj. za nejlepší film a režii.

Lujza Garajová Schrameková moderátorkou na TV Prima

Českým televizním divákům se Lujza Garajová Schrameková předvedla jako moderátorka soutěže TV Prima Česko Slovensko má talent, a to společně s Davidem Gránským. V sedmé řadě této show v porotě zasedli Jaro Slávik, Marta Jandová, Jakub Prachař a Diana Mórová.

O LUJZE GARAJOVÉ SCHRAMEKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Pochází z divadelní rodiny. Herečka je její matka, dědeček byl herec a tajemník Divadla Andreja Bagara v Nitře. Manžel Lujzy Garajové Schramekové pracuje v oblasti IT technologií. Mají syna Viktora a dceru Grétu.

 

Další Herci

zobrazit profil Ľubomír Roman
Ľubomír Roman
zobrazit profil Keira  Knightley
Keira Knightley
zobrazit profil Stanislava Jachnická
Stanislava Jachnická
zobrazit profil Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
zobrazit profil Aunjanue Ellis
Aunjanue Ellis
zobrazit profil Martina Preissová
Martina Preissová
zobrazit profil Jan Dlouhý
Jan Dlouhý