Lenka Nora Návorková

Datum narození: 9. 2. 1991
Profese: tanečnice, lektorka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Lenka Nora Návorková, tanečnice, lektorka a několikanásobná mistryně ČR, s hercem Jiřím Dvořákem vyhrála devátou řadu soutěže České televize StarDance.

Absolventka Metropolitní univerzity Praha Lenka Nora Návorková se stala čtyřnásobnou mistryní České republiky v latinskoamerických tancích v mládežnické kategorii a finalistkou mistrovství ČR v kategorii dospělých.

LENKA NORA NÁVORKOVÁ PLAKALA KVŮLI DVOŘÁKOVI

Česko Lenka Nora Návorková mnohokrát úspěšně reprezentovala na mezinárodních soutěžích, mimo jiné na mistrovství světa a Evropy.

Sympatická blondýnka Lenka Nora Návorková v době, kdy jí Česká televize v roce 2018 angažovala do deváté řady soutěže StarDance …když hvězdy tančí, působila jako lektorka v Taneční škole Vavruška, a to mj. společně s Michalem Necpálem, který se v této show představil již opakovaně.

Svoje taneční zkušenosti Lenka Nora Návorková předává dál nejen v tanečních kurzech pro veřejnost, ale trénuje i výkonnostní soutěžní páry. Kromě latinskoamerických a standardních tanců se věnuje také jazzu, moderně a baletu.

O LENCE NOŘE NÁVORKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Vidět Lenku Noru Návorkovou mohli diváci i na divadelních prknech, a to mj. v muzikálech Angelika, Sibyla - královna ze Sáby, Adéla ještě nevečeřela či Ferda Mravenec.

Společně s herce Jiřím Dvořákem Lenka Nora Návorková v prosinci 2018 vyhrála devátou řadu soutěže StarDarce ...když hvězdy tančí. V roce 2021 přijala nabídku účinkovat v 11. sérii. Jejím partnerem se v ní stal zpěvák a kytarista Mirai Navrátil.

Být hvězdou StarDance Lenka Nora Návorková neodmítla ani v roce 2023. Jejím partnerem se v show stal Marek Adamczyk. Vypadli jako pátí.

 

Články o celebritě

Mašková po přiznání bulimie: Vlna podpory od účastníků StarDance! Mašková po přiznání bulimie: Vlna podpory od účastníků StarDance! Letitý boj s bulimií, poruchou příjmu potravy, Tereza Mašková (27) na střídačku vyhrává a prohrává. ... číst článek
Hvězdy StarDance znovu na parketu! Adamczyk s Návorkovou v akci Hvězdy StarDance znovu na parketu! Adamczyk s Návorkovou v akci Nic nezapomněli! Není to tak dlouho, co skončila poslední řada StarDance, a Vavřinec Hradilek (36) s... číst článek
StarDance 2023: Herečka porazila olympioniky! Zvítězila Darija Pavlovičová a taneční matador Dominik Vodička StarDance 2023: Herečka porazila olympioniky! Zvítězila Darija Pavlovičová a taneční matador Dominik Vodička Veleúspěšná show České televize StarDance ...když hvězdy tančí zakončila svůj 12. ročník. V něm se v... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Ruby Rubacuori
Ruby Rubacuori
zobrazit profil Marta Drastíková
Marta Drastíková
zobrazit profil Michal Šeba
Michal Šeba
zobrazit profil Jan Tománek
Jan Tománek
zobrazit profil Lenka Bílková
Lenka Bílková
zobrazit profil Adéla Šeďová
Adéla Šeďová
zobrazit profil Martin Prágr
Martin Prágr
zobrazit profil Tereza Vu Hanč
Tereza Vu Hanč