Týnuš Třešničková

Datum narození: 8. 10. 1995
Místo narození: Liberec
Profese: youtuberka, módní specialistka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Youtuberka Týnuš Třešničková, která se věnuje zejména módě, líčení a lifestisty a jejíž nahé fotky v létě 2016 rozpoutaly přímo porno aféru, měla vážnou nehodu.

Na kuchařské show se zapáleným alkoholem v luxusním istanbulském baru v Nusret Etiler Steakhouse utrpěla krásná česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková koncem září 2018 vážné popáleniny po celém těle a byla hospitalizovaná v tamní americké nemocnici.

TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ - VYSOUDÍ MILIONY?

Týnuš Třešničková, která se ve svých příspěvcích věnuje především módě, líčení a lifestyle, v srpnu 2016 rozhýbala celý internet, kdy kdosi její nahé fotky zveřejnil na webu agresori.com, a to zřejmě s cílem poškodit její kariéru.

Jednalo se o šest snímků, většinou focených mobilem před zrcadlem v koupelně. Na některých byla Týnuš Třešničková buď jen v kalhotkách, anebo zcela nahá.

Mezi snímky byly ještě dvě peprnější. Je na nich vidět jen část těla. Na jedné je ruka v rozevřeném rozkroku, na druhém si Týnuš Třešničková vyhrnuje tričko a se smyslným pohledem se dívá do objektivu.

O TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Před ohněm v instanbulském podniku neunikl ani přítel Týnuš Třešničkové Viktor Hajíček. Popáleniny druhého stupně utrpěl na asi 15 % těla, zejména v obličeji a na rukou.

 

Články o celebritě

Celebrity volají kvůli sbírce pro Martínka: Výzva pro Kazmu! A netradiční nabídka Šlégrových Celebrity volají kvůli sbírce pro Martínka: Výzva pro Kazmu! A netradiční nabídka Šlégrových Český národ se v posledních dnech opět neuvěřitelně semknul a sbírka pro dvouletého Martínka, jenž n... číst článek
Celebrity burcují: Martínek (2) potřebuje 100 milionů na lék, aby mohl žít! Celebrity burcují: Martínek (2) potřebuje 100 milionů na lék, aby mohl žít! Nikol Štíbrová je proslulá svou dobrosrdečností a chutí pomáhat. Stejně tak je tomu i v případě nemo... číst článek
Další plastika popálené Týnuš: Zdeformované prso vyměnili za nové! Další plastika popálené Týnuš: Zdeformované prso vyměnili za nové! Influencerka Týnuš Třešničková (27), která si před lety prožila doslova peklo, když se jí na horní č... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Věra Jordánová
Věra Jordánová
zobrazit profil Radovan Vích
Radovan Vích
zobrazit profil Tereza Vu Hanč
Tereza Vu Hanč
zobrazit profil Eva Varholíková-Rezešová
Eva Varholíková-Rezešová
zobrazit profil Anna Kohoutová
Anna Kohoutová
zobrazit profil Jan Grolich
Jan Grolich
zobrazit profil Emir Kusturica
Emir Kusturica
zobrazit profil Jan Horsák
Jan Horsák