Taťána Makarenko

Datum narození: 1. 10. 1989
Místo narození: Belca, Oděská oblast, Ukrajina
Váha: 52 kg
Míry: 86-58-88
Výška: 175 cm
Profese: modelka, zakladatelka a šéfka soutěže krásy Miss Czech Republic
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Modelka Taťána Makarenko, která pochází z Ukrajiny, se stala zakladatelkou a ředitelkou národní soutěže krásy Miss Czech Republic.

Do Čech přijela Taťána Makarenko s matkou v devíti letech. Základní vzdělání i gymnázium absolvovala v Teplicích, maturovala v Dubí, kam přestoupila. Poté na Metropolitní univerzitě Praha vystudovala obor Mezinárodní vztahy a evropská studia.

TAŤÁNA MAKARENKO MÁ ROVNÁTKA DRAŽŠÍ NEŽ PRSA

Makarenko uspěla v soutěžích krásy

Se svou krásou se Taťána Makarenko prvně prosadila na Miss Severních Čech 2008, kde skončila druhá. Téhož roku se probojovala do finále soutěže Dívka Šumavy. Rok nato byla finalistkou Miss Jihlava Open Top Model a Miss Praha Open a zvítězila v Miss PartyPlanet.

První byla Taťána Makarenko také na Miss Playboy bunny 2010. Posléze se pokusila prorazit i v zahraničí. Šestá skončila na Miss Eurovision of the World 2013/2014 v Istanbulu, pátá na World Miss University 2014 v Soulu nebo jedenáctá na Miss Grand International 2015 v Bangkoku.

Taťána Makarenko se zasnoubila

V roce 2010 Taťána Makarenko, která předvádí především plavky a spodní prádlo, založila Spolek Miss Face a soutěž krásy Miss Face Czech Republic, kterou osm let nato přejmenovala na Miss Czech Republic s podtitulem Krásné tváře pomáhají.

Taťána Makarenko ovládá anglický, německý, ruský a španělský jazyk.

O TAŤÁNĚ MAKARENKO ČTĚTE ZDE>>

V září roku 2011 se přítelem Taťány Makarenko stal hokejista Zdeněk Bahenský. V březnu 2020 modelka oznámila, že se rozešli.

Počátkem ledna 2023 se Taťána Makarenko zasnoubila s partnerem Martinem Pánkem.

 

Články o celebritě

Hořkosladké vítězství Miss World Krystyny Pyszkové (25): Čelí rasistickým útokům! Hořkosladké vítězství Miss World Krystyny Pyszkové (25): Čelí rasistickým útokům! Krystyna Pyszková (25), rodačka z Třince, je novou Miss World. Jenže radost z titulu nejkrásnější dí... číst článek
Nová česká Miss World Pyszková (24) je volná: Rozchod po zisku korunky! Nová česká Miss World Pyszková (24) je volná: Rozchod po zisku korunky! Svoje vítězství ve světové soutěži krásy Miss World řádně zapila! Rodačka z Třince, momentálně nezad... číst článek
Nejkrásnější Češka světa Miss World Pyszková: Z vítězství je v šoku Nejkrásnější Češka světa Miss World Pyszková: Z vítězství je v šoku Čeká ji spousta práce! Rodačka z Třince Krystyna Pyszková (24), která se o víkendu stala novou Miss ... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Kurková
Karolína Kurková
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Irina Shayk
Irina Shayk
zobrazit profil Barbara Kautmanová
Barbara Kautmanová
zobrazit profil Terezie Jastrzembská
Terezie Jastrzembská
zobrazit profil Petra Minářová
Petra Minářová
zobrazit profil Jana Doleželová
Jana Doleželová
zobrazit profil Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski