Ctirad Götz

Ctirad Götz

Datum narození: 10. 9. 1965
Místo narození: Ostrava
Profese: herec
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herce Ctirada Götze si televizní diváci mohou vybavit z rolí v řadě seriálů, jako jsou Horákovi nebo Ohnivý kuře. Předvedl se také v reklamě na mobilního operátora.

Začínal v Severomoravském divadle v Šumperku. Byl v angažmá Studiu Saint Germain či v Jihočeském divadle České Budějovice. Posléze se Ctirad Götz stal členem souboru Divadla Na Fidlovačce.

CTIRAD GÖTZ - PŘEBRAL KŠEFT TROJANOVI?

Milovníci divadla mohli Ctirada Götze vidět na Letních shakespearovské slavnosti nebo v Činoherním studiu Ústí nad Labem. Na televizní obrazovce se převážně divadelní herec zviditelnil zejména jako kuchař v reklamě na mobilního operátora.

Na filmovém plátně Ctirad Götz debutoval v romantickém italsko-švýcarském dramatu Brucio nel vento (2002) s Ivanem Fraňkem v hlavní roli. V komedii Bobule (2008) si zahrál poslance nebo ve snímku Teorie tygra (2016) hrobníka.

Seriálovým fanouškům se Ctirad Götz představil také většinou v epizodních rolích. Objevil se mj. v Kriminálce Anděl, Sanitce 2 nebo Atentátu. Ve více dílech jej mohli vidět diváci seriálů Horákovi, Pustina, Ohnivý kuře nebo Vzteklina.

 

Další Herci

zobrazit profil Martin Donutil
Martin Donutil
zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž
zobrazit profil Miroslav Hrabě
Miroslav Hrabě
zobrazit profil Gaia Girace
Gaia Girace
zobrazit profil Scott Patterson
Scott Patterson
zobrazit profil Petr Kotlár
Petr Kotlár
zobrazit profil Irena Máchová
Irena Máchová