Jáchym Kraus

Datum narození: 1. 8. 1998
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Jako herec si Jáchym Kraus získal popularitu zejména u dospívajících dívek rolí puberťáka v seriálu TV Nova Gympl s (r)učením omezeným.

Na televizní obrazovce se Jáchym Kraus objevil už v sedmi letech, a to v seriálu To nevymyslíš!. Na filmovém plátně debutoval v komedii Dušana Kleina Svatba na bitevním poli (2008).

JÁCHYM KRAUS BYL BEZDOMOVEC

Rok nato se Jáchym Kraus objevil v italsko-českém dramatu Případ nevěrné Kláry natočeném podle knihy Michala Viewegha. Po boku mj. Terezy Kostkové a Lukáše Vaculíka si zahrál v díle Manželství nebo život (2011) dramatické série Soukromé pasti.

Popularitu především u dospívajících dívek Jáchym Kraus získal rolí puberťáka Patrika Hájka v nováckém Gymplu s (r)učením omezeným. Tuto postavu ztvárnil jak v 1., tak v a 2. řadě seriálu.

Poté Jáchym Kraus pověsil hraní na hřebík, studoval The English College in Prague a začal se více zajímat o obchod a sport.

O JÁCHYMU KRAUSOVI ČTĚTE ZDE>>

Rodiči Jáchyma Krause jsou herečka Ivana Chýlková a herec a moderátor Jan Kraus. Má tři nevlastní bratry: Davida a Adama, jejichž matkou je herečka Jana Krausová, a Marka Blažka, nemanželského syna Jana Krause.

 

Další Herci

zobrazit profil Pavel Skřípal
Pavel Skřípal
zobrazit profil Elden Henson
Elden Henson
zobrazit profil Magda Vášáryová
Magda Vášáryová
zobrazit profil Marie Kyselková
Marie Kyselková
zobrazit profil Jiřina Jirásková
Jiřina Jirásková
zobrazit profil Jozef Kroner
Jozef Kroner
zobrazit profil Anastasia Chocholatá
Anastasia Chocholatá
zobrazit profil Petr Kostka
Petr Kostka