Jan Onder

Datum narození: 4. 8. 1985
Místo narození: Loket
Profese: choreograf, tanečník, pedagog, lektor
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Jan Onder, choreograf, tanečník, lektor a pedagog, se opakovaně stal vítězem soutěže České televize StarDance …když hvězdy tančí.

Vystudoval pedagogickou fakultu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Posléze se Jan Onder stal vedoucím sokolovského klubu sportovního tance a ve městě začal vést taneční kurzy pro mládež a dospělé.

JAN ONDER SI POŘÍDIL AUTO ZA MILION

Prvně se Jan Onder stal vítězem soutěže České televize StarDance …když hvězdy tančí v roce 2008, kdy byla jeho partnerkou herečka Dana Batulková, podruhé o dva roky později po boku bývalé atletky Kateřiny Baďurové.

V roce 2013 byla jeho partnerkou v této show modelka Taťána Kuchařová. Protančili se do finále, kde je porazila herečka Anna Polívková s tanečníkem Michalem Kurtišem.

V České televizi na stanici Déčko Jan Onder začal uvádět vlastní pořad nazvaný Taneční hrátky s Honzou Onderem.

O JANU ONDEROVI ČTĚTE ZDE>>

Partnerkou Jana Ondera léta byla tanečnice Lucie Hunčárová, s níž vystupoval v řadě soutěží. Poté začal chodit s herečkou Lumírou Přichystalovou.

 

Články o celebritě

Ples jako Brno: Královnou parketu Kuchařová s novým doprovodem! Ranní foto z postele… Ples jako Brno: Královnou parketu Kuchařová s novým doprovodem! Ranní foto z postele… Udýchaná a nervózní na Ples jako Brno dorazila Taťána Kuchařová (36). Pár kilometrů před moravskou m... číst článek
Jan Onder vzpomínal na StarDance a přiznal: S Kuchařovou jsme měli vyhrát, ale lidem byla sympatičtější Polívková! Jan Onder vzpomínal na StarDance a přiznal: S Kuchařovou jsme měli vyhrát, ale lidem byla sympatičtější Polívková! Před 15 lety se stal králem tanečního parketu, když do finále StarDance dovedl Danu Batulkovou (65),... číst článek
Šokující slova vítěze StarDance Ondera: Rozhodují emoce a sympatie Šokující slova vítěze StarDance Ondera: Rozhodují emoce a sympatie Před 16 lety se stal králem StarDance s Danou Batulkovou (65), o pět let později se s modelkou Taťán... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Jiří Srnec
Jiří Srnec
zobrazit profil Milan Ležák
Milan Ležák
zobrazit profil Antonín Kratochvíl
Antonín Kratochvíl
zobrazit profil Tomáš Třeštík
Tomáš Třeštík
zobrazit profil Michal Necpál
Michal Necpál
zobrazit profil Bohumil Fencl
Bohumil Fencl
zobrazit profil Matěj Cichra
Matěj Cichra
zobrazit profil Marek Epstein
Marek Epstein