Lucie Štěpánková

Datum narození: 30. 7. 1981
Místo narození: Vsetín
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Lucie Štěpánková, držitelka Ceny Thálie pro mladé činoherce do 33 let, se na televizní obrazovce představila v několika seriálech či jako zlá Jezabel v pohádce Tři srdce.

Vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. V letech 2001 až 2007 byla v angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích. Poté Lucie Štěpánková začala působit v Divadle na Vinohradech. V roce 2009 získala Cenu Thálie pro mladé činoherce do 33 let.

LUCIE ŠTĚPÁNKOVÁ NAFOTILA ODVÁŽNÉ SNÍMKY

Diváci Lucii Štěpánkovou mohli také vidět v Národním divadle, Divadle Viola, na Letních shakespearovských slavnostech, v Divadle pod Palmovkou, v Divadle v Řeznické, v Divadle Ungelt, ve Studiu DVA divadlo nebo ve Vršovickém divadle MANA.

Na prknech, co znamenají svět, se Lucie Štěpánková střetla mj. s hercem Petrem Štěpánkem a jeho ženou Zlatou Adamovskou. Herec její talent velmi ocenil a médiím řekl, že je škoda, že jejich shoda jmen je pouze náhodná. Nejsou totiž příbuzní.

Půvabná brunetka Lucie Štěpánková si zahrála v seriálech Pojišťovna štěstí, Redakce, Vyprávěj, Cesty domů, Ulice, Život a doba soudce A. K. nebo Profesor T., dále pak v pohádce Václava Křístka Tři srdce, v níž ztvárnila zlou princeznu Jezabel.

Jednu z klíčových postav Lucie Štěpánková zpodobnila v dramatu Kráska a netvor 1950, a to po boku Kláry Issové a Tomáše Töpfera.

 

Články o celebritě

Reakce Havlové na výtky Brodské: Kostymérky nejsou služky Reakce Havlové na výtky Brodské: Kostymérky nejsou služky Herečky Tereza Brodská (54) a Dagmar Havlová (69) si notují. Libují si, jak je bezvadné, když se naj... číst článek
Usmíření Plíška s Tůmou v Případech 1. oddělení: Padla poslední klapka, měl se objevit i Ondřej Sokol Usmíření Plíška s Tůmou v Případech 1. oddělení: Padla poslední klapka, měl se objevit i Ondřej Sokol Poslední řada krimi seriálu Případy 1. oddělení už se blíží ke konci. V pondělí Česká televize odvys... číst článek
Vrah mladých mladých milenců v Případech 1. oddělení: Zatčení pachatele proběhlo ve skutečnosti úplně jinak! Vrah mladých mladých milenců v Případech 1. oddělení: Zatčení pachatele proběhlo ve skutečnosti úplně jinak! V pondělí Česká televize odvysílala již jedenáctou epizodu třetí série Případů 1. oddělení. V nejnov... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Sandra Nováková
Sandra Nováková
zobrazit profil Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
zobrazit profil Kim Kardashian
Kim Kardashian
zobrazit profil Vladislav  Müller
Vladislav Müller
zobrazit profil Manuel Garcia-Rulfo
Manuel Garcia-Rulfo
zobrazit profil Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková
zobrazit profil Andy Serkis
Andy Serkis
zobrazit profil Renée Zellweger
Renée Zellweger