Láska (Václav Vaňura)

Láska (Václav Vaňura)

Profese: zpěvák, kytarista

Související celebrity

Životopis

Kytarista a zpěvák, který si říká Láska, na sebe upozornil svým prvním sólovým počinem, skladbou Hezká písnička, kterou vydal před letními prázdninami roku 2018.

Láska, vlastním jménem Václav Vaňura, hrál a zpíval ve skupině Zakázaný ovoce, která se po neshodách rozdělila a on společně s jejím frontmanem Pištěm založili kapelu Ovoce. Dále Láska působil v hudební formaci Geoff Tyson Band.

Posléze se Láska rozhodl vydat na sólovou dráhu. Jeho debutový singl, který vyšel nedlouho před letními prázdninami 2018, nese název Hezká písnička.

Zpívajícímu kytaristovi Láskovi na podzim 2018 vyšel další singl Jako já, který byl inspirován různými závislostmi. K němu natočil videoklip. Vystupuje v něm mj. jeho kamarád, herec Jaromír Nosek.

„První písnička byla tématem i zpracováním odlehčená, dělali jsme si srandu z mnoha věcí, v Jako já je však leitmotivem celého songu závislost.,“ řekl Láska pro server i.Dnes a dodal: „Považuji to za krajně nebezpečnou věc bez ohledu na to, na čem či na kom jsme kdo závislý. A ano, bohužel vycházím z osobní zkušenosti.“

Láska se pustil do spolupráce také s jinými písničkáři, jako je třeba Pokáč.

 

Další Hudebníci

zobrazit profil Zdeněk Hrášek
Zdeněk Hrášek
zobrazit profil Lešek Wronka
Lešek Wronka
zobrazit profil Matyáš Ramba
Matyáš Ramba
zobrazit profil Michal Kindl
Michal Kindl
zobrazit profil Lukáš Pavlík
Lukáš Pavlík
zobrazit profil Karel Holas
Karel Holas
zobrazit profil René Rypar
René Rypar
zobrazit profil Alexandr Kopka
Alexandr Kopka