Naďa Válová

Naďa Válová

Datum narození: 24. 5. 1979
Místo narození: Příbram
Profese: zpěvačka
Znamení: Blíženci

Životopis

Zpěvačka Naďa Válová se díky účasti v talentové show TV Nova roku 2005 seznámila s textařem Michalem Horáčkem, který se výrazně podepsal na její kariéře.

Od dětsví hrála na klavír. Posléze se Naďa Válová začala věnovat scénickému tanci, s nímž skončila po neúspěchu při přijímacích zkoušek na taneční konzervatoři. Od roku 1994 začala zpívat po barech, zábavách a různých slavnostech.

O NADĚ VÁLOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Většího úspěchu Naďa Válová dosáhla v druhé řadě talentové show TV Nova Česko hledá Superstar (2005), v níž se probojovala do nejlepší dvacítky. Sice do finále nepostoupila, ale přesto se na ni usmálo štěstí - vyhlédl si ji textař Michal Horáček.

Druhou příčku si Naďa Válová vyzpívala v soutěži Karaoke-live, jíž se účastnilo několik tisíc lidí z celé republiky.

Na kariéře Nadi Válové se výrazně podepsal právě Michal Horáček. Mj. absolvovala turné koncertů Ohrožený druh Michala Horáčka - live a po smrti skladatele a zpěváka Petra Hapky účinkovala na vzpomínkových koncertech 2015 a 2016 v O2 areně.

„Je jedinečná. Byla na Hapkových deskách a na všech velkých věcech, co jsem dělal. Ale dosud neměla svoji desku, až teď se to změnilo,“ prozradil v březnu 2019 Top Staru Michal Horáček, který napsal všechny texty na její první sólové album, jehož producentkou se stala Bára Basiková.

Naďa Válová má syna Michala. Druhý syn jí zemřel půl roku po porodu.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Jay-Z (Shawn Corey Carter)
Jay-Z (Shawn Corey Carter)
zobrazit profil Tereza Černochová
Tereza Černochová
zobrazit profil Michaela Nosková
Michaela Nosková
zobrazit profil Sámer Issa
Sámer Issa
zobrazit profil Olga Lounová
Olga Lounová
zobrazit profil Taylor Swift
Taylor Swift
zobrazit profil Jakub Smolík
Jakub Smolík