Jakub Prachař

Datum narození: 30. 8. 1983
Místo narození: Praha
Výška: 176 cm
Profese: herec, hudebník, moderátor
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Jakub Prachař, herec s hudebník, jako moderátor pomáhal hledat největší talenty Česka i Slovenska. Ten svůj předvedl poprvé ve třinácti v divadle.

Kvůli práci Jakub Prachař nedokončil  studium na katedře alternativního a loutkového divadla pražské DAMU. Zahrál si tehdy v divadelním představení Maska. Kromě Masky se předvedli i v Kupci benátském, Tristanovi a Isoldě nebo v muzikálu Pronohvězdy. Erotiku si občas užíval také v kapele Nightwork, kde hrál na kytaru. Např. v přítulném hitu Já jsem gay se líbá s frontmanem skupiny Vojtěchem Dykem.

NAHÝ JAKUB PRACHAŘ - ROZHOVOR PRO REXLEX

Prachař hrál v Ulici i v Ohnivým kuřeti

Velký prostor Jakubu Prachařovi dává hlavně televize, kde moderoval spolu s Martinem Rauschem soutěž Česko Slovensko má talent. Role ztvárnil mj. v seriálech  Vyprávěj, Horákovi, v nekonečné Ulici nebo v Ohnivým kuřeti. Ukázal se i v dramatech Děti noci, Milenci a vrazi či v komedii Sněženky a machři po pětadvaceti letech.

Umění má Jakub Prachař v genech. Hraje jeho otec David Prachař, matka Dana Batulková a hráli i jeho prarodiče. Pokud jde o partnerské vztahy, po rozchodu s Marthou Issovou se zamiloval do bosenské studentky Mirny Silajdzič.

S Hanychovou má Prachař dceru Miu

O JAKUBU PRACHAŘOVI ČTĚTE ZDE>>

Od roku 2012 Jakub Prachař prožíval milenecké souznění s modelkou Agátou Hanychovou, kterou si v dubnu 2013 vzal a tak se jeho tchyní stala herečka Veronika Žilková. Zpočátku se mluvilo o zlých vztazích mezi Danou Batulkovou a Agátou Prachařovou. Posléze se i jeho vztah s manželkou Agátou stal problematickým. V září 2017 se páru narodila dcera. Dali jí jméno Mia.

Pak přišly další problémy a v říjnu 2019 již bylo podle médií jasné, že rozvod je na spadnutí. Jakub Prachař totiž prý sbalil topmodelku, vítězku Elite Model Look 2006 Denisu Dvořákovou. Ale ani s ní mu to nevyšlo. K utajovanému rozvodu hvězdného páru došlo v létě 2020.

Prachař a Sandeva ve Dvojce na zabití

V srpnu 2021 vyšlo najevo, že se Jakub Prachař dal dohromady s o 13 let mladší herečkou Sarou Sandevou, s níž ztvárnil ústřdní dvojici v seriálu Dvojka na zabití.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Jan Antonín Duchoslav
Jan Antonín Duchoslav
zobrazit profil Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
zobrazit profil Rosa Leslie
Rosa Leslie
zobrazit profil Ján Koleník
Ján Koleník
zobrazit profil John Malkovich
John Malkovich
zobrazit profil Renata Olárová
Renata Olárová
zobrazit profil Zuzana Porubjaková
Zuzana Porubjaková