Související celebrity

Životopis

Michaela Nosková v druhé řadě soutěže Česko hledá SuperStar skončila na devátém místě. Poté vydala několik sólových alb a úspěšně se pustila do umělecké tvorby.

Muzikálové herectví studovala zpěvačka Míša Nosková na brněnské Janáčkově akademii. Roli prostitutky Lucy poté ztvárnila v muzikálu Jekyll a Hyde. Zahrála si i v Producentech nebo v temném Draculovi. Hlavní postavu Evy zpívá v muzikálu Děti ráje.

MÍŠA NOSKOVÁ PŘEDVEDLA SILIKONY

Nosková vyhrála Baltic SuperStar

V roce 2011 Míša Nosková skončila na krymském festivalu druhá. Soutěž tehdy sledovali diváci sedmnácti zemí Evropy. O rok později vyhrála Baltic SuperStar konanou v ruském Petrohradě. Poté koncertovala i v Uzbekistánu a Tádžikistánu.

Do repertoáru Michaely Noskové patří krom popu i rock nebo jazz. Mimoto se objevila v operetě Netopýr a Čardášová princezna. Má ráda tanec, sport a Tinu Turner, nesmrtelnou americkou hvězdu.

O MICHAELE NOSKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Projektový manažer Jan Horsák si ji vzal na zámku v Náchodě v létě roku 2010. Jejich dcera Eliška přišla na svět pár týdnů po svatbě. Předtím Míša Nosková chodila s italským zpěvákem Domenico Martuccim della Torre nebo s hercem Janem Křížem.

Po rozvodu s Janem Horsákem se dala dohromady s o sedm let mladším Ondřejem Báborem. Tajná svatba Michaely a Ondřeje Bábory se uskutečnila 1. května na Srí Lance. Byla však neplatná. Ani tento vzah nevydržel. Nedlouho po jeho konci se Míša Nosková opět zamilovala, tentokrát do podnikatele Jindřicha Čandy.

 

Články o celebritě

Erotikou nabitá party v casinu: Obří vnady Vémolovy Lely, sexy Kánská s Lounovou a mlsný Slováček ve svém živlu Erotikou nabitá party v casinu: Obří vnady Vémolovy Lely, sexy Kánská s Lounovou a mlsný Slováček ve svém živlu Ve Vestci u Prahy, kam se sjíždí pražská smetánka, otevřeli nové casino. A to přilákalo nejen řadu z... číst článek
Muzikálová hvězda Míša Nosková: Drsná hádka kvůli bradavkám! Muzikálová hvězda Míša Nosková: Drsná hádka kvůli bradavkám! Herečka a zpěvačka Michaela Nosková (40) začala nový rok opravdu intenzivně! Nechtěně pobouřila veře... číst článek
Krásný výhled podle Míši Noskové: Pohled na město, nebo do jejího dekoltu?! Krásný výhled podle Míši Noskové: Pohled na město, nebo do jejího dekoltu?! Není sporu o tom, že Michaela Nosková (40) patří mezi nejvíce sexy finalistky pěvecké soutěže Česko ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Thom Artway (Tomáš Maček)
Thom Artway (Tomáš Maček)
zobrazit profil Jitka Zelenková
Jitka Zelenková
zobrazit profil Šárka Hrbáčková
Šárka Hrbáčková
zobrazit profil Marie Pojkarová
Marie Pojkarová
zobrazit profil Gabriela Gunčíková
Gabriela Gunčíková
zobrazit profil Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová
zobrazit profil Mariah Carey
Mariah Carey
zobrazit profil Michaela Gemrotová
Michaela Gemrotová