Tomáš Necid

Datum narození: 13. 8. 1989
Přezdívka: Necka
Místo narození: Praha
Výška: 191 cm
Profese: fotbalový útočník
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Útočník Tomáš Necid byl nejmladším fotbalistou, který vstřelil za českou reprezentaci gól. Dokázal to v 19 letech proti San Marinu. Později ho překonal o rok mladší Václav Kadlec.

Tomáš Necid přišel na svět pár měsíců před Sametovou revolucí a v mládí kopal za TJ Sokol Stodůlky. Přestoupil do Slavie Praha a v ní začal hrát ligu. Po krátkém angažmá v Jablonci nad Nisou odešel do ruského CSKA Moskva.

TOMÁŠ NECID - CO PROZRADIL O FOTBALOVÉM ŽIVOTĚ

Ruský klub Tomáše Necida držel šest sezón, tři z toho strávil na hostování jinde, například v FC PAOK z řecké Soluně. A také v nizozemském Zwolle. Odtud putoval v roce 2015 za Tomášem Sivokem do tureckého Bursasporu z města Bursa. V něm měl velmi dobrý začátek a v sezóně 2015/16 Tomáš Necid také vévodil tabulce kanonýrů. Nabídka přišla i ze Sparty Praha, ale Tomáši Necidovi přirostl k srdci spíše sešívaný dres, a tak Letnou odmítl.

V dresu se lvíčkem na prsou Tomáš Necid nastoupil už ve výběru do 16ti let. Za mužské áčko odehrál 26 zápasů a vstřelil v nich 7 branek, v roce 2012 ho ale trenéři přestali stavět. Do reprezentace se Tomáš Necid vrátil za Pavla Vrby v roce 2014, dvěma góly v osmi zápasech pomohl týmu, aby se kvalifikoval do Francie na Euro 2016. V útoku se střídal s Davidem Lafatou, Milanem Škodou či Matějem Vydrou.

O TOMÁŠI NECIDOVI ČTĚTE ZDE>>

Tomáš Necid je ženatý. Vzal si po tříletém vztahu svou blond přítelkyni Kláru Vocáskovou, oběma bylo jednadvacet let. Klára Necidová provázela svého muže do různých fotbalových štací, ač to vůbec neměla jednoduché. Přesto byl Tomáš Necid ke své partnerce velice pozorný a nešetřil penězi. Manželka se Tomáši Necidovi odměnila v létě 2015 synem, klučina dostal jméno Alex.

 

Články o celebritě

Další Sportovci

zobrazit profil  Vladimír Sičák
Vladimír Sičák
zobrazit profil Michal  Balner
Michal Balner
zobrazit profil Miroslav Slepička
Miroslav Slepička
zobrazit profil Kristýna Fleissnerová
Kristýna Fleissnerová
zobrazit profil Luis Suárez
Luis Suárez
zobrazit profil Matěj Kvíčala
Matěj Kvíčala
zobrazit profil Šárka Záhrobská-Strachová
Šárka Záhrobská-Strachová
zobrazit profil Martin Fuksa
Martin Fuksa