Makhmud Muradov

Datum narození: 1. 2. 1990
Přezdívka: Mach
Místo narození: Tádžikistán
Profese: zápasník ve smíšených bojových uměních (MMA)
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Makhmud „Mach“ Muradov, pocházející z rodiny tádžických Uzbeků, se jako první reprezentant své vlasti v historii dostal na turnaj UFC.

Uzbecko-český profesionální bojovník ve smíšených bojových uměních (MMA) Makhmud Muradov byl původně kickboxer. Střídavě žije v Praze, v uzbecké Buchaře a v americkém Las Vegas.

MAKHMUD MURADOV - SPLNIL SE MU SEN

K Česku se Muradov hrdě hlásí

Poprvé Makhmud Muradov nastoupil 28. září 2019 na UFC Fight night v Kodani a zvítězil (ROZHOVOR ČTĚTE ZDE). Jako první reprezentant své země tak bojoval pod křídly nejslavnější MMA ligy světa.

Jedná se o zprávu, která nadchla i veliké množství českých fanoušků, protože Makhmud Muradov se stal jedním z nejpopulárnějších zápasníků na tuzemské scéně a on sám se k České republice hrdě hlásí.

Mach byl šampionem ve střední váze

Bojovník ve střední váze Makhmud Muradov je první uzbecký zástupce v elitní americké profesionální soutěži UFC, taktéž první MMA zápasník na světě, jenž se stal členem The Money Teamu, atletické stáje nejbohatšího bojového sportovce na světě, boxera Floyda „Money“ Mayweathera jr.

Dříve byl Makhmud „Mach“ Muradov, který svou profesionální zápasnickou kariéru zahájil v roce 2012, šampionem ve střední váze několika českých MMA organizací. Trenéry má jak v Praze, tak v Las Vegas.

Muradov má dceru s Bagárovou

Mach má za sebou vítězství nad několika soupeři vysoké úrovně a k tomu je jeho styl velmi atraktivní, o což jde divákům i promotérům především.

MAKHMUD MURADOV - O BOJOVNÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Partnerkou Macha se stala zpěvačka Monika Bagárová, s níž roku 2019 počal potomka. Dcera Rumia Bagár Muradov se páru narodila koncem května 2020. Jejich vztah se zdá být jako na houpačce. Koncem roku 2021 oznámili rozchod a záhy se dali zase dohromady. V červenci 2022 zpěvačka oznámila, že se definitivně rozešli.

Stejně jako matka jeho dcery, ani Mach nezůstal dlouho sám. Jeho nová partnerka, Sabina Karásková, je televizním divákům známá z Love Islandu.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Thomas Vonn
Thomas Vonn
zobrazit profil Jiří Tlustý
Jiří Tlustý
zobrazit profil Barbora Špotáková
Barbora Špotáková
zobrazit profil Michal Kempný
Michal Kempný
zobrazit profil Lucie Charvátová
Lucie Charvátová
zobrazit profil Milan Petržela
Milan Petržela
zobrazit profil Rostislav Olesz
Rostislav Olesz
zobrazit profil Jaroslav Balaštík
Jaroslav Balaštík