Gabriela Dvořáková

Datum narození: 18. 11. 1988
Místo narození: Strakonice
Váha: 56 kg
Míry: 88-64-91
Výška: 173 cm
Profese: modelka, playmate
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Modelka Gabriela Dvořáková se proslavila zejména vztahem s moderátorem Leošem Marešem či manželstvím se zpěvákem Václavem Noidem Bártou.

Modelka Gabriela Dvořáková se nejprvě proslavila mileneckým vztahem s moderátorem Leošem Marešem. Seznámili se koncem roku 2008 na diskotéce. Leoš Mareš kvůli ní opustil svou ženu a dva syny. Nakonec se rozešel i s krásnou Gábinou Dvořákovou, která ukázala své přednosti v erotickém časopise Playboy.

GABRIELA DVOŘÁKOVÁ - JAK CHODILA "KANÁLY"

Gabriela Dvořáková vystudovala Pedagogickou fakultu v Českých Budějovicích a v rodných Strakonicích si otevřela butik. V roce 2010 vyhrála soutěž Superdívka Aha!, kde oslnila diváky nejen svým půvabem, ale i stepařským umem.

Gabriela Dvořáková si je vědoma svých půvabů a ráda se nechává fotit. Na své ženské dokonalostinntenzivně pracuje. "Nechala jsem si horní ret trošku přifouknout,“ přiznala Gabriela Dvořáková. Do rtíků ji aplikovali kyselinu hyaluronovou.

O GABRIELE DVOŘÁKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Po rozchodu s Leošem Marešem se do ní zamiloval zámožný fotbalista Jakub Malina. Jejich vztah ale také skončil a v roce 2013 se Gábina Dvořáková dala dohromady se zpěvákem Václavem Noidem BártouDvojice se tajně vzala 7. července 2014. Již koncem října se páru narodila dcera Tereza. Ale jejich štěstí netrvalo věčně.

Modelka se po neshodách s manželem začala objevovat po boku plastického chirurga, zámožného Patrika Paulise. Ale ani tento vztah nevydržel. V listopadu 2017 přiznala nového milence. Na podzim 2018 se Gabriela Dvořáková a Václav Noid Bárta rozvedli. Nedlouho nato modelka porodila druhé dítě, a to podnikateli Petru Švamberovi.

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová
zobrazit profil Inna Puhajková
Inna Puhajková
zobrazit profil Barbora Podzimková
Barbora Podzimková
zobrazit profil Barbara Kautmanová
Barbara Kautmanová
zobrazit profil Karolína Kopíncová
Karolína Kopíncová
zobrazit profil Andrea Verešová
Andrea Verešová
zobrazit profil Kateřina  Krňanská
Kateřina Krňanská