Ctirad Götz

Ctirad Götz

Datum narození: 10. 9. 1965
Místo narození: Ostrava
Profese: herec
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herce Ctirada Götze si televizní diváci mohou vybavit z rolí v řadě seriálů, jako jsou Horákovi nebo Ohnivý kuře. Předvedl se také v reklamě na mobilního operátora.

Začínal v Severomoravském divadle v Šumperku. Byl v angažmá Studiu Saint Germain či v Jihočeském divadle České Budějovice. Posléze se Ctirad Götz stal členem souboru Divadla Na Fidlovačce.

CTIRAD GÖTZ - PŘEBRAL KŠEFT TROJANOVI?

Milovníci divadla mohli Ctirada Götze vidět na Letních shakespearovské slavnosti nebo v Činoherním studiu Ústí nad Labem. Na televizní obrazovce se převážně divadelní herec zviditelnil zejména jako kuchař v reklamě na mobilního operátora.

Na filmovém plátně Ctirad Götz debutoval v romantickém italsko-švýcarském dramatu Brucio nel vento (2002) s Ivanem Fraňkem v hlavní roli. V komedii Bobule (2008) si zahrál poslance nebo ve snímku Teorie tygra (2016) hrobníka.

Seriálovým fanouškům se Ctirad Götz představil také většinou v epizodních rolích. Objevil se mj. v Kriminálce Anděl, Sanitce 2 nebo Atentátu. Ve více dílech jej mohli vidět diváci seriálů Horákovi, Pustina, Ohnivý kuře nebo Vzteklina.

 

Další Herci

zobrazit profil Ľubica Blaškovičová
Ľubica Blaškovičová
zobrazit profil Nathanael Ruml
Nathanael Ruml
zobrazit profil Milena Dvorská
Milena Dvorská
zobrazit profil Erdogan Atalay
Erdogan Atalay
zobrazit profil Maitland Ward
Maitland Ward
zobrazit profil Vlasta Burian
Vlasta Burian
zobrazit profil Deana Horváthová Jakubisková
Deana Horváthová Jakubisková
zobrazit profil Gaia Girace
Gaia Girace