Miloš Kant

Profese: milionář, podnikatel, majitel nočních podniků

Související celebrity

Životopis

Milionář Miloš Kant na sebe upoutal pozornost médií, když v květnu 2019 na červeném koberci v Cannes požádal o ruku svou tehdejší přítelkyni Margaritu Aranhaovou.

Boháč k majetku přišel zejména díky nočním podnikům, které vlastní ve švýcarském Lucernu. Obecně noční kluby mívají pověst podniků, v nichž se srocují kriminální živly a dochází tam k užívání zákonem nepovolených látek. Ani podniky Miloše Kanta prý nejsou výjimkou.

MILOŠ KANT - PLÁNY NA RODINU

Podle zahraničních médií Miloš Kant v roce 2013 skončil na několik dní ve vazbě. Měl násilím donutit své zaměstnance, aby mu vrátili několik výplat, protože mu údajně z pokladny ukradli v přepočtu 5,8 milionu korun. Podnikatel nakonec vyvázl jen s pokutou.

O MILOŠI KANTOVI ČTĚTE ZDE>>

Třiašedesátiletý Miloš Kant se s pětadvacetiletou Margaritou Aranhaovou seznámil na jaře 2019 v nočním podniku Princesse the Club, kde tančila u tyče. O ruku ji požádal po šestitýdenním vztahu na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes, kde poklekl přímo na červeném koberci. Jejich vztah však neměl dlouhého trvání.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Lumír Aschenbrenner
Lumír Aschenbrenner
zobrazit profil Robin Ondráček
Robin Ondráček
zobrazit profil Jan Otčenášek
Jan Otčenášek
zobrazit profil Karla Maříková
Karla Maříková
zobrazit profil Renata Vesecká
Renata Vesecká
zobrazit profil Zdeněk Izer
Zdeněk Izer
zobrazit profil Vladimír Sochor
Vladimír Sochor