Sisa Sklovská

Datum narození: 13. 10. 1965
Místo narození: ŽIlina, Československo
Profese: zpěvačka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Z malého Slovenska se rozjela do velkého světa. Zpěvačka a herečka Sisa Sklovská vystupovala v Německu, Belgii, Finsku, Egyptě nebo ve Spojených státech.

Sisa Sklovská po studiích Vysoké školy múzických umění v Bratislavě absolvovala pěvecké kurzy v Itálii. Šest sezón zpívala jako sólistka opery Slovenského Národního Divadla.

V roce 1996 se zpěvačka Sisa Sklovská přestěhovala do Prahy, kde oživila postavy muzikálů Krysař od Daniela Landy, Hamlet Janka Ledeckého nebo Tři Mušketýři od Michala Davida.

Sisa Sklovská na svou první koncertní šňůru po Státech vyrazila v roce 2001. Tleskali jí v New Yorku, Washingtonu nebo v Chicagu. O pět let později si zaoceánské publikum užila znova. Svůj široký hlas vtěsnala Sisa Sklovská do dvou alb: Sisa a Viem, čo chcem.

Sisa Sklovská také usedla do poroty pěvecké soutěže X Factor v roce 2014. Kolegy jí dělali známé tváře, jako nadaná zpěvačka Celeste Buckingham, zpěvák a moderátor Ondřej Brzobohatý a další hudebník Oto Klempíř.

Začátkem roku 2011 si Sisu Sklovskou vzal ředitel pojišťovny Juraj Lelkes. Svatba proběhla v jeho rodné vesnici Vrakún na Slovensku. V současné době pár uvažuje o adopci dítěte.

 

Články o celebritě

Sklovská po další operaci ruky: V dlaních jí rostou cizí předměty! Sklovská po další operaci ruky: V dlaních jí rostou cizí předměty! Kroutí se jí bolestivě prsty, před pár dny proto podstoupila Sisa Sklovská (58) už několikátou opera... číst článek
Utrpení slovenské divy Sisy Sklovské: Další 2 operace! V dlaních jí rostou cizí předměty Utrpení slovenské divy Sisy Sklovské: Další 2 operace! V dlaních jí rostou cizí předměty Ač se to nezdá, i temperamentní a věčně mladá zpěvačka Sisa Sklovská (58) má malou vadu na kráse. Tr... číst článek
Nemoc mění Sklovskou v netvora: Z dlaní Sise rostou cizí předměty Nemoc mění Sklovskou v netvora: Z dlaní Sise rostou cizí předměty Operací si užila až až. Bohužel ani ta poslední nebyla finální. Zpěvačka a kantorka zpěvu Sisa Sklov... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Marcela Holanová
Marcela Holanová
zobrazit profil Lipo (Tomáš Červinka)
Lipo (Tomáš Červinka)
zobrazit profil Vladimír Mišík
Vladimír Mišík
zobrazit profil Jana Kociánová
Jana Kociánová
zobrazit profil Magda Malá
Magda Malá
zobrazit profil Ellie Goulding
Ellie Goulding
zobrazit profil Alžběta Bartošová
Alžběta Bartošová