Eva Čerešňáková

Datum narození: 14. 7. 1986
Místo narození: Uherské Hradiště
Profese: modelka, 1. vicemiss České Miss 2007
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Eva Čerešňáková je česká modelka a 1. vicemiss České Miss 2007. Mluví čtyřmi světovými jazyky a to anglicky, německy, španělsky a italsky.

Eva Čerešňáková se narodila 14. července 1986 v Uherském Hradišti, kde vystudovala místní gymnázium, dále pokračovala na VŠE v Praze, kde si zvolila obor Mezinárodní obchod. V roce 2007 byla první vicemiss ČR. Už v roce 2005 vyhrála titul II. vicemiss Středních škol, hned o rok později se stala Miss Academia 2006.

Eva Čerešňáková se v roce 2007 přihlásila do soutěže Česká Miss a skončila na druhém místě, jako první vicemiss. Tehdy zvítězila Lucie Hadašová. Poté jako zástupkyně ČR odjela na Miss Earth, která se konala na Filipínách. Zde se probojovala mezi 16 nejhezčích dívek.

Eva Čerešňáková se kromě modelingu věnuje také moderování a činnosti v PR agentuře. Zapojuje se i do různých charitativních projektů a akcí. Sama daruje krev a podporuje Červený kříž.

Eva Čerešňáková v soukromém životě žila s přítelem Adamem Pacltem, se kterým se seznámila na vysoké škole. V roce 2012 se i přes plánovanou svatbu ale rozešli.

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Petra Němcová
Petra Němcová
zobrazit profil Margarita Aranhaová
Margarita Aranhaová
zobrazit profil Denisa Mendrejová
Denisa Mendrejová
zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová
zobrazit profil Veronika Fašinová Hejlíková
Veronika Fašinová Hejlíková
zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller
zobrazit profil Simona Dvořáková
Simona Dvořáková