Lucie Kovandová

Datum narození: 6. 11. 1993
Místo narození: Dolní Kounice
Váha: 51 kg
Míry: 90-62-90
Výška: 176 cm
Profese: modelka, Česká Miss World pro rok 2013
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Modelka Lucie Kovandová se stala Českou Miss World pro rok 2013. V médiích proslula především jako "schovanka" nejznámějšího českého hokejisty Jaromíra Jágra.

Po základní škole v rodných Dolních Kounicích Lucie Kovandová studovala Obchodní akademii a Vyšší odbornou školu obchodní v Brně, kde v květnu 2013 odmaturovala. Poté se začala věnovat modelingu.

LUCIE KOVANDOVA VYSTAVILA SVÉ VNADY

Než se Lucie Kovandová stala Českou Miss World pro rok 2013, úspěšně prošla řadou jiných soutěží. Už roku 2009 bodovala na iMiss, kde se probojovala do semifinále, a na Look Bella, tam se dostala ještě o krok výš, tedy do finále. Rok nato byla v soutěži Miss Queen of Moravia zvolena Miss internet. Dále např. zvítězila v Miss Zrcadlo 2011 či v Miss Vyškov Open 2011. Druhé místo obsadila v Miss Face 2012.

O LUCII KOVANDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V médiích atraktivní Lucie Kovandová proslula především jako „schovanka“ největšího českého hokejového esa Jaromíra Jágra.

V roce 2019 Lucie Kovandová oslavila roční výročí vztahu s hokejistou Petrem Holíkem. V lednu 2021 mu porodila syna Tomáše. Koncem července se vzali.

 

Články o celebritě

Jágrova schovanka Lucie Kovandová (26): Zasnoubila se! Jágrova schovanka Lucie Kovandová (26): Zasnoubila se! Dočkala se! Sexy modelka Lucie Kovandová (26), která se proslavila nocí u hokejového boha Jaromíra J... číst článek
Nehoda Evy Decastelo: Srážka s dodávkou! Nehoda Evy Decastelo: Srážka s dodávkou! Devětatřicetiletá moderátorka a herečka se netají svou zálibou k motorkám. Díky své malé výšce a muš... číst článek
Nezadaná »misska« Kovandová: Chcete mě? Nezadaná »misska« Kovandová: Chcete mě? Se svou figurou je Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová (24) evidentně velmi spokojení. Vůbec se ne... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Syroťuková
Karolína Syroťuková
zobrazit profil Rozálie Havelková
Rozálie Havelková
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Tereza Kačerová
Tereza Kačerová
zobrazit profil Renata Langmannová
Renata Langmannová
zobrazit profil Helena Čermáková
Helena Čermáková
zobrazit profil Pavlína Babůrková
Pavlína Babůrková
zobrazit profil Lucie Kovandová
Lucie Kovandová