Alena Buffon - Šeredová

Datum narození: 21. 3. 1978
Místo narození: Praha
Míry: 94-60-92
Výška: 181 cm
Profese: modelka, herečka, moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Modelka Alena Šeredová ukazuje svou krásu již od patnácti let, kdy fotila s českým módním fotografem Jadranem Šetlíkem. V roce 1998 se předvedla širokému publiku na Miss České republiky, kde obsadila post druhé nejsličnější dívky. Z mezinárodní soutěže Miss World si přivezla čtvrté místo. Poté se odstěhovala do Itálie.

V roce 2011 se krásná krásná Alena Šeredová provdala v bazilice sv. Petra a Pavla na Vyšehradě za Gianluigiho Buffona, jednoho z nejlepších fotbalových brankářů světa. Vychovávali syny Luise Thomase a Davida Leeho. Vedli spolu i třetiligový italský fotbalový klub, Carrarese Calcio. Oba dva jejich kariéra pohltila, takže si Alena Šeredová dva roky po svatbě postěžovala, že se se svým Gigim příliš nevidí. A v květnu 2014 přišel rozvodGigi se už předtím začal na veřejnosti objevovat s půvabnou italskou televizní moderátorkou Ilarií D'Amico, během svých návratů do Itálie si ji vodil do hotelu a podobně. 

KRÁSNÁ ALENA ŠEREDOVÁ A JEJÍ PARTNEŘI

Kromě modelingu baví Alenu Šeredovou herectví. Na italské scéně se objevila například v dramatu Dáma v červeném. Popularitu jí také přineslo účinkování v pořadu Vrátím se v sobotu – Loterie. Zahrála si mimoto i ve filmové romantice Zamilované Vánoce nebo v komediích Viděl jsem hvězdy, Kufr na posteli a Žena pro život. Na českou obrazovku zavítala coby porotkyně soutěže Talentmania, kde ji ale později vystřídala Slovenka Adela Banášová.

Svoje zkušenosti ze světa módy využila Alena Šeredová například ve spolupráci s českou firmou Modeta Style (největší výrobce plavek v Česku), když připravila společně s návrhářkami společnosti kolekce plavek Alena Šeredová Collection. Alena Šeredová je aktivní též na poli charity, a to nejen v Itálii, ale i dalších zemích EU. 

Předtím byla Alena Šeredová ve vztahu s českým moderátorem Bořkem Slezáčkem, italským hercem Edoardem Costou nebo režisérem Luigim De Laurentiisem.

V červnu 2023 se Alena Šeredová provdala za dědice Fiatu Alessandra Nasiho.

 

Další Modelky

zobrazit profil Lisa Snowdon
Lisa Snowdon
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková
zobrazit profil Tereza Brabcová
Tereza Brabcová
zobrazit profil Adéla  Rezková
Adéla Rezková
zobrazit profil Sarah Horáková
Sarah Horáková
zobrazit profil Andrea Verešová
Andrea Verešová
zobrazit profil Andrea Divišová
Andrea Divišová
zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller