Ilaria D'Amico

Ilaria D'Amico

Datum narození: 30. 8. 1973
Místo narození: Řím, Itálie
Profese: italská novinářka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Ilaria D'Amico je úspěšná italská sportovní reportérka a televizní moderátorka, známá především vztahem s italským brankářem Gianluigim Buffonem.

Ilaria D'Amico je italská novinářka, sportovní reportérka a televizní moderátorka, narozená 30. srpna 1973 v Římě. V Itálii je považována za sexsymbol a britský bulvární plátek The Sun ji zařadil mezi Top 10 nejkrásnějších novinářek světa. Její velkou vášní je fotbal, kterému věnuje hodně času. Vystudovala práva.

Ilaria D'Amico je velmi úspěšnou a respektovanou novinářkou na volné noze, působí v televizi SKY a v respektovaném sportovním deníku Gazetta dello Sport. V roce 2010 také získala cenu pro nejlepšího sportovního novináře Itálie.

Ilaria D'Amico také musí bojovat s žárlivostí partnerek zpovídaných sportovců. Když byl David Beckham na hostování v AC Milán, měl dělat rozhovor práve s D'Amico. Jeho žena Victoria Beckham se však krásy a šarmu italské novinářky natolik bála, že nechtěla, aby k interview došlo. D'Amico ani Beckham neposlechli a pro televizi RAI natočili rekordní sedmadvacetiminutový rozhovor.

Ilaria D'Amico je nejvíce známá především tím, že nahradila českou modelku Alenu Šeredovou vedle italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Rey Koranteng
Rey Koranteng
zobrazit profil Petr Novotný
Petr Novotný
zobrazit profil Michaela Ochotská
Michaela Ochotská
zobrazit profil Halina Pawlovská
Halina Pawlovská
zobrazit profil Barbora Kroužková
Barbora Kroužková
zobrazit profil Jana Adámková
Jana Adámková
zobrazit profil Sara Carbonero
Sara Carbonero
zobrazit profil Ester Janečková
Ester Janečková