Roman Ondráček

Datum narození: 26. 7. 1966
Místo narození: Praha
Profese: zpěvák, bavič, moderátor
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Roman Ondráček se proslavil s Milošem Pokorným, s nímž v roce 1995 založil kapelu Těžkej Pokondr. Po jejím rozpadu zahájil sólovou dráhu.

S Milošem Pokorným vytvořil Roman Ondráček nejprve moderátorskou dvojici. Působila v několika českých rádiích. Kapela Těžkej Pokondr, kterou založili roku 1995, bavila svými parodiemi známých skladeb zahraniční i české popové hudby. Vydali mj. alba Sbohem tvá Máňa (1996), Víc než Gottzila (1998) a Vypusťte Krakena (1999).

O ROMANU ONDRÁČKOVI ČTĚTE ZDE>>

Těžkej Pokondr skončil v roce 1999. Záhy začal Roman Ondráček vystupovat sám pod názvem Lehkej Pokondr & Rakeťáci. V dubnu 2020 vydal svůj první sólový singl Ještě, že mám plnou Nádrž.

Nedlouho nato Roman Ondráček publiku nabídl novou podiovou show s živou kapelou Rakeťáci. V prosinci 2021 vydal své první sólové album Roman Ondráček – 55 Ty Kráso. Předvedli se mj. v srpnu 2022 na koncertu Mega Mejdan roku na Císařské louce v Praze.

S ostudou byl Roman Ondráček ochrankou vyveden 20. listopadu 2023 z křtu nového alba Michala Davida, který si jej pozval na pódium, aby spolu zazpívali. Ondráček se začal chovat agresivně a napadl Davida i jeho manželku Marcelu.

Chování Romana Ondráčka se pokusila vysvětlit jeho žena Nina. Podle jejích slov trpí vážným duševním onemocněním.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Alexandra Mynářová
Alexandra Mynářová
zobrazit profil Miroslav Hejda
Miroslav Hejda
zobrazit profil Jan Pokorný
Jan Pokorný
zobrazit profil Patrik Hezucký
Patrik Hezucký
zobrazit profil Ondřej Novotný
Ondřej Novotný
zobrazit profil Karel Kopeček
Karel Kopeček
zobrazit profil Roman  Šmucler
Roman Šmucler