Dalibor Gondík

Dalibor Gondík

Datum narození: 14. 3. 1970
Místo narození: Sokolov
Profese: moderátor, herec, zpěvák
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Oblíbený český moderátor Dalibor Gondík tvoří oblíbenou dvojici se sestrou Adélou. Společně působili třeba v zábavné GoGo Show či pořadu pro kutily Rady ptáka Loskutáka.

Ve svých 24ti letech dostal Dalibor Gondík své první angažmá, a to v souboru ABC. Působil ve stejných vystoupeních, jako kdysi Voskovec a Werich. Jeho komediálním partnerem se stal Otakar Brousek ml. Široce známým se stal až po boku své sestry Adély Gondíkové. Sourozenci Gondíkovi tvořili moderátorstkou dvojici, která si získala oblíbenost pro svou sehranost a vtip.

Dalibor Gondík je stále se svou první ženou, s níž má syna Theodora. Dalibor není znám žádným skandálem. Šokoval jen svou proměnou týkající se zdravotních problémů. Dostihla ho totiž zákeřná epilepsie. Poprvé se u něj ukázala v 29ti letech a po 14ti letech se projevuje častěji. S veřejným vyjádřením o své nemoci otálel. Rozruch způsobil svým zjevem, kdy se objevil vyhublý na kost. Spekulovalo se i o rakovině, nakonec šlo ale jen o úmyslné zhubnutí kvůli zdravému životnímu stylu. Záchvat ho totiž zastihl i na ulici, kde mu naštěstí kolemjdoucí pomohli.

„Musím se léčit, i když mám všechna neurologická vyšetření v pořádku. Záchvaty jsou nejspíš následkem stresu a psychického vyčerpání,“ přiznal Dalibor Gondík v pořadu 13. komnata. Kvůli nemoci však nevede ani zdaleka běžný život jako dříve. Bylo mu odebráno i řidičské oprávnění, které lidé s epilepsií mít nesmějí. Musel se tedy vzdát i vášně k motorkám.

Dalibor Gondík se věnuje i milované hudbě, dokonce míval kapelu Gondiks Boy a pak učinkoval v kapele Hamleti společně s Alešem Hámou a Jakubem Wehrenbergem.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Martin Šmahel
Martin Šmahel
zobrazit profil Michal Hrdlička
Michal Hrdlička
zobrazit profil Ester  Kočičková
Ester Kočičková
zobrazit profil Matěj Misař
Matěj Misař
zobrazit profil Lucie Výborná
Lucie Výborná
zobrazit profil Elen Valentová Černá
Elen Valentová Černá
zobrazit profil Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová
zobrazit profil Zdeněk Izer
Zdeněk Izer