Adéla Gondíková

Datum narození: 19. 8. 1973
Místo narození: Sokolov
Profese: herečka, zpěvačka, moderátorka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka a zpěvačka Adéla Gondíková je též populární moderátorka, která se svým bratrem Daliborem ovládla televizní obrazovku.

Adéla Gondíková spolu s bratrem Daliborem Gondíkem ovládla televizní obrazovku. Uváděli brzkou Snídani s Novou, zábavnou Go Go Šou i soutěžní Kolotoč. Tipy a nápady pro dům a zahradu dávají v pořadu Rady ptáka Loskutáka. Spolupráci začali v rádiové show Gondix Family

ADÉLA GONDÍKOVÁ A ŽÁDOST O RUKU

Během studií hudebně-dramatického oboru Pražské konzervatoře hostovala Adéla Gondíková v Divadle Na Fidlovačce. Školu nakonec nedokončila a vyrazila na dráhu redaktorky v rádiu. V televizi moderovala publicistické pořady Dotkněte se hvězd a Kinorevue. Zahrála si v seriálu Ordinace v růžové zahradě a v komediích Všechno nejlepší! či Doktor od jezera hrochů. Přijala nabídku do třetí řady úspěšné pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas (INFO ZDE), kde se střetla s kolegy Marthou Issovou, Tatianou Vilhelmovou, Markétou Konvičkovou, Milanem Peroutkou, Ondřejem Rumlem, Alešem Hámou a Martinem Dejdarem.

Divadelní společnost Háta nabídla Adéle Gondíkové role v inscenacích Světáci nebo Jakeovy ženy. Předvedla se i v muzikálu na ledě Popelka nebo ve francouzské konverzační komedii Jo, není to jednoduché, ve které vytvořila spolu s Jiřím Langmajerem ústřední partnerskou dvojici. A láskyplné opojení nezůstalo jen na divadelních prknech. S krátkými přestávkami Adéla Gondíková a Jiří Langmajer tvoří pár už od roku 2010. Vzali se 6. července 2019.

O ADÉLE GONDÍKOVÉ ČTĚTE ZDE>> 

V roce 2002 se s Adélou Gondíkovou oženil hudebník a herec Ondřej Brousek. O dva roky později mu porodila dceru Nelu. Manželství se ale kvůli muzikantově nevěře s herečkou Annou Remkovou, kterou si později vzal, rozpadlo. Mezi bývalé partnery Adély Gondíkové patří např. i herec Viktor Limr.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Leighton Meester
Leighton Meester
zobrazit profil Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch
zobrazit profil Marie Švestková
Marie Švestková
zobrazit profil Pavel Neškudla
Pavel Neškudla
zobrazit profil Juraj Kukura
Juraj Kukura
zobrazit profil Abby Elliott
Abby Elliott
zobrazit profil Liev Schreiber
Liev Schreiber
zobrazit profil Kim Cattrall
Kim Cattrall