Jiří Langmajer

Datum narození: 3. 6. 1966
Místo narození: Plzeň
Profese: herec
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Jiří Langmajer proslul jako představitel milovníků a svůdníků. Stejné renomé má herec i v osobním životě. Jeho náručím prošla řada půvabných kolegyň.

Jiří Langmajer pochází z muzikantské rodiny. Jako pohledný a přitom zároveň nadaný mladík se u filmu uchytil brzy. Už v devatenácti letech ho režisér Karel Smyczek obsadil do televizního seriálu Třetí patro jako učně Slamáka.

JIŘÍ LANGMAJER - ZBAVIL SE MAJETKU PO SVÉ EX

O dva roky později se Jiří Langmajer objevil ve snímcích Proč? a Copak je to za vojáka (u děvčat bodoval coby vojín Kouba). Jeden z nejobsazovanějších českých herců prošel několika divadelními soubory: Divadlem pod Palmovkou, Divadlem na Vinohradech, hostoval v Národním divadle, Hudebním divadle v Karlíně, Černém divadle, Studiu Bouře, ve Viole, v divadle Kalich.

Zazářil v divadle, ve filmech i v seriálech

Je obsazován také na letních Shakespearovských slavnostech na Pražském hradě (ztvárnil Edgara v Králi Learovi a Hamleta). V roce 1999 obdržel Jiří Langmajer Cenu Thalie pro umělce do 33 let za roli Caliguly v Divadle pod Palmovkou.

Diváci ho znají z mnoha seriálů (Třetí patro, Dobrodružství kriminalistiky, Bylo nás pět, Zdivočelá země, Četnické humoresky, Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, Ordinace v růžové zahradě, Kriminálka Staré Město, Soukromé pasti) i filmů (Proč?, Copak je to za vojáka..., Kamarád do deště, Vlak dětství a naděje, Díky za každé nové ráno, Milenec lady Chatterleyové, Návrat idiota, Snowboarďáci, Milenci a vrazi, Hranaři, Líbáš jako ďábel). Jiří Langmajer také účinkoval v několika muzikálech.

O JIŘÍM LANGMAJEROVI ČTĚTE ZDE>>

Za sukničkáře platí Jiří Langmajer nejen na stříbrném plátně. Kvůli moderátorce Adéle Gondíkové se rozvedl s manželkou Kamilou, s níž má dcery Terezu a Julii. Ty ho málem zatratily.

Předtím Jiří Langmajer chodil také s půvabnou modelkou Petrou Faltýnovou či herečkou Mášou Málkovou, nebo randil s mladičkou kolegyní Eliškou Křenkovou.

Vzal si krásnou Godníkovou

Bratrem Jiřího Langmajera je o čtrnáct let mladší herec Lukáš Langmajer (známý z filmů Bobule, 2Bobule, Muži v naději, či seriálů Okresní přebor, Sanitka 2, Ordinace v růžové zahradě nebo Vinaři).

S Adélou Gondíkovou se Jiří Langmajer oženil 6. července 2019.

 

Články o celebritě

Spolužačky Benešová s Gondíkovou: Proč jsme fotily erotiku! Spolužačky Benešová s Gondíkovou: Proč jsme fotily erotiku! Kdo by to do nich řekl! Spolužačky z konzervatoře Adéla Gondíková (50) a Lucie Benešová (49) jsou pě... číst článek
Místo zločinu, Kriminálka Anděl i Případy 1. oddělení: Vražda hledače pokladů v klánovickém lese 3x jinak Místo zločinu, Kriminálka Anděl i Případy 1. oddělení: Vražda hledače pokladů v klánovickém lese 3x jinak Žánr krimi patří v Česku dlouhodobě mezi jeden z nejoblíbenějších, a tak vzniká i velké množství tuz... číst článek
Nahé fotky Gondíkové a Benešové: Lucie mě oholila! Nahé fotky Gondíkové a Benešové: Lucie mě oholila! Kdo by to do nich řekl! Spolužačky z konzervatoře Adéla Gondíková (50) a Lucie Benešová (49) jsou pě... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Sharon Stone
Sharon Stone
zobrazit profil Will Poulter
Will Poulter
zobrazit profil Neil Maskell
Neil Maskell
zobrazit profil Alice Bendová
Alice Bendová
zobrazit profil Daniela Bambasová
Daniela Bambasová
zobrazit profil Kateřina Brožová
Kateřina Brožová
zobrazit profil Ivan Trojan
Ivan Trojan
zobrazit profil Colin Woodell
Colin Woodell