Petra Faltýnová

Datum narození: 2. 4. 1978
Místo narození: Praha
Míry: 90-60-90
Výška: 178 cm
Profese: modelka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Petra Faltýnová je známá česká modelka, II. vicemiss krásy z roku 1998, která se fotila nahá pro Playboy. Jejím partnerem byl i moderátor Leoš Mareš.

Petra Faltýnová je z Prahy a k modelingu táhlo už od útlého mládí. Vystudovala střední ekonomickou a hotelovou školu. Plynně dokáže hovořit třemi světovými jazyky. V jejích začátcích jsme ji například mohli vidět v reklamě na tyčinku KOKO, nebo na titulní straně časopisu Vlasta.

PETRA FALTÝNOVÁ BEZ MAKE-UPU - K NEPOZNÁNÍ!

Petra Faltýnová se proslavila v roce 1998, kdy byla zvolena II. vicemiss, tedy obsadila třetí příčku v soutěži Miss ČR. V tomto ročníku druhé místo obsadila Alena Šeredová a vyhrála Kateřina Stočesová. Přestože Petra Faltýnová skončila na třetím místě, získala tehdy i tituly Miss Foto, Miss Silueta a Miss Sympatie.

Petře Faltýnové se po této soutěži otevřely dveře s lákavými nabídkami. Protože nejčastěji předváděla spodní prádlo a plavky, nechala si ve svých 22 letech plasticky upravit poprsí. Nafotila také fotky pro prestižní pánský časopis Playboy.

Modelka Petra Faltýnová je taky známa svými partnery. Nedlouho po soutěži se začala objevovat na s bohatým libanonským podnikatelem Ázou. Poté se dala dohromady se známým českým hokejovým reprezentantem Martinem Ručinským. Přestože ji Martin Ručinský několikrát žádal o roku, nikdy se nevzali.

Manželem Petry Faltýnové se stal až podnikatel Simon Štekl. Jejich velkolepá svatba v roce 2008 se konala v Ledeburských zahradách Pražského hradu. Hned půl roku po svatbě měla modelka Petra Faltýnová několikaměsíční románek. Jejím milencem byl populární herec Jiří Langmajer. Pomalu se schylovalo k rozvodu, ale nakonec podvedený manžel Petře odpustil. V roce 2010 se jim narodila dcera Adriana.

O PETŘE FALTÝNOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V dubnu 2012, ale vyšlo najevo, že manželství Petry Faltýnové je v krizi a manželé žijí odděleně. Následovalo podání žádosti o rozvod.

Od května 2012 se Petra Faltýnová objevovala na veřejnosti s novým přítelem, kterým nebyl nikdo jiný, než známý moderátor Leoš Mareš. Od konce roku 2013 ale provází jejich vztah opakované rozchody a návraty.

Petra Faltýnová v současné době udržuje vztah s americkým miliardářem Davidem, který pobývá na Floridě.

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Zina Šťovíčková
Zina Šťovíčková
zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico
zobrazit profil L'Wren Scottová
L'Wren Scottová
zobrazit profil Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová
zobrazit profil Markéta Kazdová
Markéta Kazdová
zobrazit profil Lucie Křížková
Lucie Křížková
zobrazit profil Jitka Nováčková
Jitka Nováčková