Leoš Mareš

Datum narození: 27. 4. 1976
Místo narození: Beroun
Profese: moderátor, zpěvák
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Excentrický moderátor Leoš Mareš proslul avantýrami a milostnými románky. A také svými kožichy a luxusním vozem Lamborghini za 8,5 milionu korun.

Ekonomickou fakultu Západočeské univerzity vystudoval v Chebu. Kariéru začínal Leoš Mareš jako diskžokej na diskotékách. V roce 1994 přešel do chebského rádia Ergensis a z něho do Evropy 2 v Praze. S Patrikem Hezuckým začal excelovat v pořadu Ranní show. Postupně se Leoš Mareš propracoval do pozice nejvyhledávanějšího a nejlépe placeného moderátora v Česku.

LEOŠ MAREŠ - TREST ZA NAPADENÍ PRODUCENTA

Marešovou vizitkou se stal kožich

Pak nasadil chundelatý kabát, za který by se nemusel stydět ani Yetti. Kožich byl Marešovou vizitkou. Vystupoval s ním ve svých rapperských klipech i na koncertech. Nazpíval v něm duet s Terezou Kerndlovou Nejlepší nápad i Svalnatce. Sundal ho až po reality show Big Brother. Uváděl ji v roce 2005.

Následovala pěvecká soutěž Česko hledá SuperStar, X Factor nebo Hlas Československa (spolu se slovenskou moderátorkou Tinou). Několik let Leoš Mareš moderoval hudební pořad Eso a předával i České slavíky. V roce 2020 usedl do poroty pěvecké show Česko Slovensko hledá SuperStar.

Leoš Mareš měl polyp 

Zařadil se mezi nejlépe placené workoholiky u nás. V průměru prý Leoš Mareš spí čtyři hodiny denně.

O LEOŠI MAREŠOVI ČTĚTE ZDE>>

Podstoupil vyšetření střev zvané kolonoskopie a podle svého vyjádření na Twitteru to bylo právě včas. Lékaři mu totiž našli polyp, což je výrůstek na střevní sliznici, ze kterého se může rozvinout i rakovinové onemocnění. Leoš Mareš se do péče lékařů svěřil poté, co mu na závažné onemocnění koncem roku 2015 zemřel jeho milovaný otec Ivo Mareš.

Leoš Mareš je znám svými románky s krásnými ženami. Začněme od svatby:

2008: Monika Poslušná později Monika Marešová s ním chodila od roku 1999 a o devět let později se vzali na zámku Jemniště u Benešova. Mají syny Jakuba a Matěje, ale jejich vztah se krátce po svatbě rozpadl. Rozvedli se v květnu 2017.

2008: Už v roce svatby se na scéně objevila finalistka Miss ČR z roku 2007 a pozdější modelka Lucie Petrišková.

2009: Po Marešově boku se po rozchodu s manželkou Monikou objevovala několik měsíců modelka Gabriela Dvořáková.

2010: Po rozchodu s Gabrielou se začal Leoš Mareš na veřejnosti objevovat s Vicemiss 2008 Hanou Svobodovou; vztah vydržel rok a půl.

2011: Následoval čtyřměsíční vztah Leoše Mareše a slovenské topmodelky Michaely Kociánové.

2012: Mareš se dal dohromady s modelko u Petrou Faltýnovou, na konci roku 2013 to mezi nimi ale začlo dost skřípat a během roku 2014 se vztah rozpadl.

2015: Mareš začal randit se stylistkou Monikou Koblížkovou. V říjnu 2017 ji požádal o ruku. V únoru 2018 se tajně vzali. V březnu 2022 mu porodila třetího potomka. Dceři dali jméno Alex.

 

Články o celebritě

Parťačka Mareše Říhová čeká druhé dítě! Počala ho s exmanželem Parťačka Mareše Říhová čeká druhé dítě! Počala ho s exmanželem Bude dvojnásobnou maminkou! Krásnou novinku oznámila moderátorka Kateřina Říhová (36) prostřednictví... číst článek
Krásná novinka hvězdy Evropy 2: Katka Říhová čeká druhé dítě Krásná novinka hvězdy Evropy 2: Katka Říhová čeká druhé dítě Moderátorka Kateřina Říhová (36) bude dvojnásobnou maminkou! Tuto krásnou novinku oznámila svým příz... číst článek
Marešovi ukázali soukromí s Alex: Fanoušci polykají slzy Marešovi ukázali soukromí s Alex: Fanoušci polykají slzy Leoše Mareše (47) momentálně nejvíce zaměstnává jeho turné po České republice a na svou rodinu tak n... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Eva Decastelo
Eva Decastelo
zobrazit profil Mirka Čejková
Mirka Čejková
zobrazit profil Sara Carbonero
Sara Carbonero
zobrazit profil Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Pavlína Wolfová
Pavlína Wolfová
zobrazit profil Pavel Novotný
Pavel Novotný
zobrazit profil Barbora Kroužková
Barbora Kroužková