Související celebrity

Životopis

Moderátorka Kateřina Kristelová nejenže pracovala jako novinářka, ale též fotila erotické snímky a vyhrála anketu o nejkrásnější nohy.

Z Tábora se s rodinou Kateřina Kristelová přestěhovala do Prahy, kde se stala členkou Dismanova rozhlasového dětského souboru. Po Hitu moderovala lifestylový pořad M-fashion, Šedesátku nebo Babyclub pro maminky.

KATEŘINA KRISTELOVÁ - JAK SE PO LETECH ZMĚNILA!

S hercem a zpěvákem Jiřím Kornem Kateřina Kristelová dohlížela na vítězství skupiny Kabát v republikovém kole Eurosongu. Odjela se i na finále, které se konalo ve finských Helsinkách. Mezinárodní zkušenost si zopakovala i o rok později.

Po gymnáziu Kateřina Kristelová vystudovala ještě andragogiku na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze.

O KATEŘINĚ KRISTELOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Hokejista Martin Tůma si Kateřinu Kristelovou vzal v kostele Nanebevzetí Panny Marie v pražských Klánovicích. Několik měsíců po svatbě se jim narodila dcera Claudia. Po dvou letech se pár rozvedl. Před vztahem s Martinem Tůmou moderátorka chodila s hokejistou Lukášem Filipem či zpěvákem Sámerem Issou. Po rozvodu se po jejím boku ukazoval např. moderátor Kamil<strong> </strong>Bartošek alias Kazma.

Koncem roku 2016 Kateřina Kristelová v médiích přiznala, že má novou známost. Natrvalo dlouho a ukázalo se, že se schází s bývalým slavným fotbalistou Tomášem Řepkou, exmanželem modelky Vlaďky Erbové, s níž má syna Marcuse.

V únoru 2017 média zveřejnila, že Kateřina Kristelová skutečně tvoří pár s Tomášem Řepkou. Společně byl pár v srpnu 2018 odsouzen za falešné pornoinzeráty Vlaďky Erbové, tehdy zatím nepravomocně. Další odsuzující verdikt přišel v listopadu 2018.

 

Články o celebritě

Tomáše Řepku přepadl v kriminále nápad: Lásko, povedu SPARTU Tomáše Řepku přepadl v kriminále nápad: Lásko, povedu SPARTU Traduje se, že v šatlavě má člověk na dumání cisternu času. Tomáš Řepka (46) tam místo lepení pytlík... číst článek
Tomáše Řepku přepadl v kriminále nápad: Lásko, povedu SPARTU Tomáše Řepku přepadl v kriminále nápad: Lásko, povedu SPARTU Traduje se, že v šatlavě má člověk na dumání cisternu času. Tomáš Řepka (46) tam místo lepení pytlík... číst článek
Řepka po návratu z basy: O novém tetování, návratu na Spartu a Erbové! Řepka po návratu z basy: O novém tetování, návratu na Spartu a Erbové! Tomáš Řepka (46) strávil víc než 7 měsíců za mřížemi, než byl v pondělí propuštěn na svobodu. Čím si... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Renata Kajdžas Angelov
Renata Kajdžas Angelov
zobrazit profil Miloš Frýba
Miloš Frýba
zobrazit profil Leoš Mareš
Leoš Mareš
zobrazit profil Matěj Misař
Matěj Misař
zobrazit profil Ivan Vodochodský
Ivan Vodochodský
zobrazit profil Kristina Kloubková
Kristina Kloubková
zobrazit profil Sophia Turdeau
Sophia Turdeau
zobrazit profil Gabriela Kratochvílová Lašková
Gabriela Kratochvílová Lašková