Sámer Issa

Datum narození: 7. 8. 1985
Přezdívka: Syrský Casanova
Místo narození: Děčín
Výška: 179 cm
Profese: zpěvák, tanečník
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Jméno Sámera Issy koresponduje i s jeho zpěvem. Je něčím jiným, novým. Po třetím místě v pěvecké soutěži Česko hledá SuperStar se vydal na dráhu amerických hudebních stylů R’n’B, hip hopu nebo soulu.

Má kořeny v Sýrii i v Česku. Jeho otec pochází z Damašku, z hlavního města africké Sýrie. Matka je z Česka, kam se celá rodina přestěhovala, když mu bylo šest let. Ve stejné době začal Sámer Issa i se zpěvem a s vystupováním na různých kulturních akcích. Poté vystudoval střední hotelovou školu v České Lípě. S herečkami Klárou a Marthou Issovou nejsou v žádném příbuzenském vztahu.

SÁMER ISSA OPUSTIL SNOUBENKU. KVŮLI VONDÁČKOVÉ?!

Na hvězdný vlak českého showbyznysu naskočil Sámer Issa díky soutěži Česko hledá SuperStar. V roce 2004 vydal své první album s názvem Busted, které získalo za padesát tisíc prodaných kusů dvojplatinový lesk. Druhé album Break The Silence už takový úspěch nemělo, ale i přesto patří Issa k předním R’n’B zpěvákům u nás. Dostal několikrát hlavní cenu hudební stanice Óčko právě v kategorii Rhythm and Blues. Většinou zpívá v angličtině a své vystoupení doplňuje tancem.

Večírky navštěvuje Sámer Issa v obklopení mnoha sličných dam. Jeho život je také často spojován s divokými večírky a drogovými aférkami. 

O SÁMERU ISSOVI ČTĚTE ZDE>>

Několikrát byl Sámer Issa také označen za nejpřitažlivější celebritu Česka. Syrský Casanova chodil například s houslistkou Pavlou Dubnou, herečkou a modelkou Dominikou Kadlčkovou, zpěvačkou Terezou Kerndlovou, zpevačkou Šárkou Vaňkovou či poněkud starší partnerkou Jitkou Asterovou. Jeho partnerkou v bulvárem propíraném vztahu byla i modelka Agáta Hanychová.

 

Články o celebritě

Sraz první SuperStar po 19 letech: Tour po Praze a naštvaná Šárka Vaňková! Sraz první SuperStar po 19 letech: Tour po Praze a naštvaná Šárka Vaňková! Když se v Česku na jaře roku 2004 rozeběhla v televizi Nova první řada soutěže SuperStar, pobláznila... číst článek
Sraz první SuperStar po 19 letech: Toulky Prahou Sraz první SuperStar po 19 letech: Toulky Prahou Když se v Česku na jaře roku 2004 rozeběhla v televizi Nova první řada soutěže Super- Star, poblázni... číst článek
Andrea Pomeje vyvětrala dekolt: Z jejích vymodelovaných ňader nespustíte oči! Andrea Pomeje vyvětrala dekolt: Z jejích vymodelovaných ňader nespustíte oči! Na otvíračce event-spaceu HighLight se hlavní hvězdou nepochybně stala DJka Andrea Pomeje (35). Neje... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Monika Bagárová
Monika Bagárová
zobrazit profil Peter Pecha
Peter Pecha
zobrazit profil Eva Pilarová
Eva Pilarová
zobrazit profil Sascha Schmitz
Sascha Schmitz
zobrazit profil Jacob Erftemeijer
Jacob Erftemeijer
zobrazit profil Michal Horák
Michal Horák
zobrazit profil Petra Janů
Petra Janů