Sámer Issa

Datum narození: 7. 8. 1985
Přezdívka: Syrský Casanova
Místo narození: Děčín
Výška: 179 cm
Profese: zpěvák, tanečník
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Jméno Sámera Issy koresponduje i s jeho zpěvem. Je něčím jiným, novým. Po třetím místě v pěvecké soutěži Česko hledá SuperStar se vydal na dráhu amerických hudebních stylů R’n’B, hip hopu nebo soulu.

Má kořeny v Sýrii i v Česku. Jeho otec pochází z Damašku, z hlavního města africké Sýrie. Matka je z Česka, kam se celá rodina přestěhovala, když mu bylo šest let. Ve stejné době začal Sámer Issa i se zpěvem a s vystupováním na různých kulturních akcích. Poté vystudoval střední hotelovou školu v České Lípě. S herečkami Klárou a Marthou Issovou nejsou v žádném příbuzenském vztahu.

SÁMER ISSA OPUSTIL SNOUBENKU. KVŮLI VONDÁČKOVÉ?!

Na hvězdný vlak českého showbyznysu naskočil Sámer Issa díky soutěži Česko hledá SuperStar. V roce 2004 vydal své první album s názvem Busted, které získalo za padesát tisíc prodaných kusů dvojplatinový lesk. Druhé album Break The Silence už takový úspěch nemělo, ale i přesto patří Issa k předním R’n’B zpěvákům u nás. Dostal několikrát hlavní cenu hudební stanice Óčko právě v kategorii Rhythm and Blues. Většinou zpívá v angličtině a své vystoupení doplňuje tancem.

Večírky navštěvuje Sámer Issa v obklopení mnoha sličných dam. Jeho život je také často spojován s divokými večírky a drogovými aférkami. 

O SÁMERU ISSOVI ČTĚTE ZDE>>

Několikrát byl Sámer Issa také označen za nejpřitažlivější celebritu Česka. Syrský Casanova chodil například s houslistkou Pavlou Dubnou, herečkou a modelkou Dominikou Kadlčkovou, zpěvačkou Terezou Kerndlovou, zpevačkou Šárkou Vaňkovou či poněkud starší partnerkou Jitkou Asterovou. Jeho partnerkou v bulvárem propíraném vztahu byla i modelka Agáta Hanychová.

 

Články o celebritě

Monika Binias vrací úder Charlotte: Ve Varech jsi byla mimo! A Sámer tě zneužil... Monika Binias vrací úder Charlotte: Ve Varech jsi byla mimo! A Sámer tě zneužil... Přestože je vztah Moniky Binias (52) s jejími dvěma dcerami vypjatý, sledovat, jak se mladší z jejíc... číst článek
Válka Štikových přímo ve Varech: Charlotte se pustila do matky! Milovala jsem tě, ale... Válka Štikových přímo ve Varech: Charlotte se pustila do matky! Milovala jsem tě, ale... Rodinné drama pokračuje, karlovarského festivalu nevyjímaje. Jeden den Monika Binias (52) alias „mam... číst článek
Jak se po 20 letech změnili finalisté první řady SuperStar? Podívejte se! Jak se po 20 letech změnili finalisté první řady SuperStar? Podívejte se! První řada SuperStar se v roce 2004 stala doslova televizním fenoménem. Jak vypadají účastníci finál... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Elizabeth Kopecká
Elizabeth Kopecká
zobrazit profil Martin Chodúr
Martin Chodúr
zobrazit profil Jana Fabiánová
Jana Fabiánová
zobrazit profil Prince  (Rogers Nelson)
Prince (Rogers Nelson)
zobrazit profil Jaromír Mayer
Jaromír Mayer
zobrazit profil Ondřej Ruml
Ondřej Ruml
zobrazit profil Matěj Ruppert
Matěj Ruppert
zobrazit profil Michael Jackson
Michael Jackson