Julián Záhorovský

Julián Záhorovský

Datum narození: 12. 11. 1984
Místo narození: Pardubice
Profese: zpěvák
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Zpěvák Julián Záhorovský se do povědomí široké divácké obce dostal coby finalista prvního ročníku pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar vysílané roku 2004 na TV Nova.

Po Střední průmyslové škole elektrotechnické a vyšší odborné škole Pardubice Julián Záhorovský absolvoval bakalářský a posléze magisterský obor Sociální a mediální komunikace Univerzity Jana Amose Komenského Praha.

JULIÁN ZÁHOROVSKÝ A LUCIE VONDRÁČKOVÁ?

V roce 2004 se Julián Záhorovský probojoval do finále prvního ročníku pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar TV Nova, kde skončil šestý. Zvítězila Aneta Langerová, před druhou Šárkou Vaňkovou a třetím Sámerem Issou. Čtvrtou příčku obsadil Tomáš Savka a pátou Martina Balogová.

V roce 2011 se Julián Záhorovský stal členem pardubicko-hradecké popové kapely Sabrage, kterou spoluzakládal. Kromě zpěvu se v ní ujal i kytary.

V letech 2011 až 2013 Julián Záhorovský působil jako tiskový mluvčí Pražské služby.

V roce 2017 vyšlo najevo, že Julián Záhorovský píše pod pseudonymem Honza za krajské peníze turistický blog o Pardubickém kraji.

O JULIÁNOVI ZÁHOROVSKÉM ČTĚTE ZDE>>

Mezi hudební úspěchy Juliána Záhorovského patří autorství písně Skrytý city ke komedii režiséra a scenáristy Rudolfa Havlíka a spisovatelky Radky Třeštíkové Po čem muži touží (2018).

 

Články o celebritě

Celebrity volají kvůli sbírce pro Martínka: Výzva pro Kazmu! A netradiční nabídka Šlégrových Celebrity volají kvůli sbírce pro Martínka: Výzva pro Kazmu! A netradiční nabídka Šlégrových Český národ se v posledních dnech opět neuvěřitelně semknul a sbírka pro dvouletého Martínka, jenž n... číst článek
Celebrity burcují: Martínek (2) potřebuje 100 milionů na lék, aby mohl žít! Celebrity burcují: Martínek (2) potřebuje 100 milionů na lék, aby mohl žít! Nikol Štíbrová je proslulá svou dobrosrdečností a chutí pomáhat. Stejně tak je tomu i v případě nemo... číst článek
TMBK si rýpl do Brzobohatého a... Celebrity se naštvaly! TMBK si rýpl do Brzobohatého a... Celebrity se naštvaly! Nečekané oznámení Ondřeje Brzobohatého (40) a Daniely Písařovicové (44), že vstoupili do manželství,... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Jana Fabiánová
Jana Fabiánová
zobrazit profil Jessica Simpson
Jessica Simpson
zobrazit profil Heidi Janků
Heidi Janků
zobrazit profil Helena Zeťová
Helena Zeťová
zobrazit profil Jay-Z (Shawn Corey Carter)
Jay-Z (Shawn Corey Carter)
zobrazit profil Marian Vojtko
Marian Vojtko
zobrazit profil Markéta Procházková
Markéta Procházková
zobrazit profil Athina Langoska
Athina Langoska