Martina Balogová

Profese: zpěvačka, servírka, uklízečka, pokojská

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Martina Balogová, jedna z finalistek soutěže Česko hledá SuperStar 2004, svou velkou šanci neproměnila. Otěhotněla a hvězdná kariér se posléze nekonala.

Vyučená servírka Martina Balogová se svému oboru nevěnovala. Záhy po dokončení školy odešla zpívat do zahraničí.

MARTINA BALOGOVÁ ZBOŘILA TÁTOVO AUTO

Po své účasti v první řadě soutěže Česko hledá SuperStar měla Martina Balogová (skončila pátá) našlápnuto na hvězdnou pěveckou dráhu, jenže otěhotněla a porodila syna Pepu. Kariéra šla rázem stranou. V roce 2016 se pokusila do světa showbyznysu vrátit.

I přesto, že si střihla duet třeba s Karlem Gottem, pěvecky se moc neuchytila. Martina Balogová se živila v Německu jako pokojská a uklízečka. Zpěvu se sice stále okrajově věnovala, ale podle jejích vlastních slov to zdaleka nebylo tak intenzivní jako dříve.

O MARTINĚ BALOGOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Zpěvačka Martina Balogová začala příležitostně vystupovat se svým kamarádem ze SuperStar Sámerem Issou. Ten na ni ke konci roku 2018 prozradil, že má přítele. „Někdo je, ale není to ještě tak vážné,“ řekla Romka Super.cz na jednom ze svých koncertů.

Po rozvodu s manželem Pepou (otcem jejího syna Josefa) Martina Balogová veřejně předvedla svého přítele Františka na narozeninách kamaráda Martina France.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Grace Jones
Grace Jones
zobrazit profil Thom Artway (Tomáš Maček)
Thom Artway (Tomáš Maček)
zobrazit profil Olivie Žižková
Olivie Žižková
zobrazit profil Zdenka Trvalcová
Zdenka Trvalcová
zobrazit profil Šárka Rezková
Šárka Rezková
zobrazit profil Petr Chovanec
Petr Chovanec
zobrazit profil Tena Elefteriadu
Tena Elefteriadu
zobrazit profil Debbi (Deborah Kahl)
Debbi (Deborah Kahl)