Anna Slováčková

Datum narození: 22. 8. 1995
Místo narození: Praha
Profese: zpěvačka, herečka, moderátorka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Anna Slováčková je česká zpěvačka, moderátorka dětských pořadů a příležitostná herečka. Jejími rodiči jsou muzikant Felix Slováček a herečka Dáda Patrasová.

Anna Slováčková pochází z umělecké rodiny. Její matkou je herečka a moderátorka Dagmar Patrasová, otcem saxofonista a hudební skladatel Felix Slováček. Má také bratra Felixe Slováčka ml. a nevlastní sestru René Slováčkovou. Její dědeček Karel Patras byl profesorem AMU a sólovým harfenistou České filharmonie, babička Věra Patrasová zpěvačkou filharmonického sboru.

ANNA SLOVÁČKOVÁ PROMLUVILA O DĚTSTVÍ

Anna Slováčková již od čtyř let navštěvovala ZUŠ Bajkalská, kde se učila na klavír pod vedením prof. Věry Svárovské a studovala zde i zpěv u Jany DurczákovéPropůjčila hlas Krtečkovi výtvarníka Zdeňka Milera na audionahrávkách.

Anna Slováčková studovala populární zpěv na Pražské konzervatoři a pomýšlí na studium režie nebo scenáristiky na pražské FAMU nebo herectví na DAMU.

Anna Slováčková je aktivní především v divadle. V roce 2014 začala hrát v muzikálu Sněhová královna, kde hraje hlavní postavu - Gerdu. Objevila se v dalších muzikálech, jako Kapka medu pro Verunku a Swingujeme, rejdíme. Televizní diváci ji mohli vidět v kulinářském seriálu TV Prima Ohnivý kuře po boku Davida Gránského.

O ANNĚ SLOVÁČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Anna Slováčková se svou kamarádkou založila na Youtube kanál Sushi Clips CR, kam vkládají videa od vlogů, challenge až po velké projekty. V roce 2016 se stala jednou ze soutěžících v druhé řadě populární show TV Nova Tvoje tvář má známý hlas

Přítele Dominikánce Anna Slováčková vyměnila za spolumajitele pizzérie Filipa Papeže. Sympatický pár se o prázninách 2017 rozešel, údajně kvůli jejímu pracovnímu nasazení.

V říjnu 2019 lékaři Anně Slováčkové diagnostikovali rakovinu prsu.

 

Články o celebritě

Zpověď nemocné Aničky Slováčkové: Nejradši bych vymlátila všechna zrcadla! Zpověď nemocné Aničky Slováčkové: Nejradši bych vymlátila všechna zrcadla! Ve stínu znovupropuklé nemoci se Anička Slováčková (28), bojovnice s nezlomným duchem, otevřeně svěř... číst článek
Slováčková si vystřelila z Dády: Humor musí být! Slováčková si vystřelila z Dády: Humor musí být! Stačilo, aby si Anna Julie Slováčková (28) vzala dlouhou černou paruku, a je z ní rázem její máma Dá... číst článek
Slováčková odtajnila plány: Momenty, které bych ještě chtěla zažít Slováčková odtajnila plány: Momenty, které bych ještě chtěla zažít Herečka a zpěvačka Anička Slováčková (28) se stále statečně pere s rakovinou plic. Chemoterapie jsou... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Stanislav Hložek
Stanislav Hložek
zobrazit profil Avril Lavigne
Avril Lavigne
zobrazit profil Michael Jackson
Michael Jackson
zobrazit profil Plácido Domingo
Plácido Domingo
zobrazit profil Aleš  Brichta
Aleš Brichta
zobrazit profil zpěvačka Fergie
zpěvačka Fergie
zobrazit profil Petr Sovič
Petr Sovič