Barbora Piešová

Místo narození: Prievidza, Slovensko
Profese: československá SuperStar 2020

Související celebrity

Životopis

Z obsluhy v pizzerii se Barbora Piešová proměnila ve zpěvačku a ve svých devatenácti letech se stala vítězkou soutěže Česko Slovenská SuperStar 2020.

Zpěvu se Barbora Piešová věnovala již léta. Dokonce napsala několik písní a natočila k nim videoklipy. Jednu z nich zazpívala se svou sestrou Lenkou, která se v roce 2010 probojovala v první řadě soutěže Česko Slovensko má talent TV Prima a TV JOJ do semifinále.

BARBORA PIŠOVÁ PROŠLA NESKUTEČNOU PROMĚNOU

Do šesté řady show TV Nova a TV Markíza Česko Slovenská SuperStar 2020 Barbora Piešová přišla jako nenápadná dívka s rovnátky v šedé mikině a vlasy utaženými do culíku.

Porotu ve složení Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Monika Bagárová, Pavol Habera a Marián Čekovský okouzlil její hlas jako zvon již při prvním vystoupení, kdy se Barbora Piešová předvedla písně Next To Me skupiny Image Dragons.

Touto skladbou se Barbora Piešová 31. května 2020 se soutěží rozloučila, a to jako její vítězka. Odnesla si pohádkovou odměnu 75 000 eur (2 miliony korun). Její poslední vystoupení bylo velmi emotivní. Málem píseň nedozpívala a rozplakala část poroty.

"Nemám nic nacvičené, ale asi všem poděkuju, co se tu o mě starali a udělali ze mě ženu. Všichni jsou na mě strašně hodní a perfektně se mi s nimi spolupracovalo. Byla to úžasná párty. Je to wow!“ reagovala Barbora Piešová na své vítězství.

O BARBOŘE PIEŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Na druhém místě skončila v té době patnáctiletá studentka z Fuengiroly Diana Kovaľová, na třetím dvaadvacecetiletý muzikálový zpěvák Martin Schreiner z Prahy.

 

Články o celebritě

V Tváři řádí covid-19: Vyřadil úřadující SuperStar Barboru Piešovou! Kdo ji nahradil? V Tváři řádí covid-19: Vyřadil úřadující SuperStar Barboru Piešovou! Kdo ji nahradil? První kolo slovenské verze Tvoje tvář má známý hlas se muselo obejít bez jedné soutěžící, a to posle... číst článek
Velký comeback sexbomby Belohorcové do vlasti: Bude hvězdou nejnovější řady Tváře! Velký comeback sexbomby Belohorcové do vlasti: Bude hvězdou nejnovější řady Tváře! Vžd, když nějaká celebrita na sociální síť napíše, že „se něco chystá“, obvykle následuje velké odha... číst článek
Brutální změna finalistky SuperStar Lukešové: Z hnědovlásky platinová blondýna! Brutální změna finalistky SuperStar Lukešové: Z hnědovlásky platinová blondýna! Finalistka loňského ročníku SuperStar Dominika Lukešová (18) se do paměti diváků zapsala jako nesmír... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Josef Vojtek
Josef Vojtek
zobrazit profil  Annabelle (Anna Žitníková)
Annabelle (Anna Žitníková)
zobrazit profil Vladimír 518
Vladimír 518
zobrazit profil Marcela Holanová
Marcela Holanová
zobrazit profil Iva Frühlingová
Iva Frühlingová
zobrazit profil Elizabeth Kopecká
Elizabeth Kopecká
zobrazit profil Waldemar Matuška
Waldemar Matuška