Elizabeth Kopecká

Přezdívka: Zaelbeth
Profese: zpěvačka

Související celebrity

Životopis

Elizabeth Kopecká se do centra pozornosti médií dostala po boku hokejisty Jaromíra Jágra. Posléze zabodovala v SuperStar.

V letech 2010 až 2014 Elizabeth Kopecká studovala Gymnázium Praha 6 Arabská 14 a v roce 2018 začala navštěvovat Mediální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy.

ELIZABETH KOPECKÁ - SEXY KRÁSKA Z VYSOČINY

Elizabeth Kopecká si říká Zaelbeth

Víc než svým muzicírováním (provozuje hudební žánr elektro/popse) se zpěvačka Elizabeth Kopecká, která si říká Zaelbeth, do povědomí veřejnosti dostala po boku o 23 let staršího hokejisty Jaromíra Jágra. Fotkou s ním se koncem roku 2019 pochlubila na svém Facebooku, kde napsala, že si s ní zahrál na ledě.

Tím se kdysi pyšnila i někdejší přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová. Po rozchodu s ní byl hokejista fotografy zachycen na večeři se slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Posléze se po jeho boku objevila právě Elizabeth Kopecká, což v médiích vyvolalo spekulace, zda neutvořili pár.

O ELIZABETH KOPECKÉ ČTĚTE ZDE>>

Na mediální scénu se Elizabeth Kopecká opět dostala, když se se sklalbou Lady Gaga Always Remember Us This Way prozpívala do finálové desítky soutěže TV Nova Česko Slovenská SuperStar 2021.

Posléze stříbná SuperStar Elizabeth Kopecká přiznala vztah s fotbalistou Václavem Černým.

 

Články o celebritě

James Blunt pobláznil Prahu: Rozjeté fanynky Menzelová, Pfauserová a Kopecká! James Blunt pobláznil Prahu: Rozjeté fanynky Menzelová, Pfauserová a Kopecká! James Blunt (50), autor nesmrtelného hitu You are beautiful, zamířil do stověžaté Prahy, aby zde ode... číst článek
Polonahá Třeštíková na premiéře seriálu Adikts:  Proklatě sexy šněrování! Polonahá Třeštíková na premiéře seriálu Adikts: Proklatě sexy šněrování! Zatímco většina národa se v těchto šílených mrazech halí do huňatých svetrů a kožichů, spisovatelka ... číst článek
Mirai po rozchodu pobavil: Dovolená s chlapem i vyznání! V rozpacích Havlová i jeho taťka   Mirai po rozchodu pobavil: Dovolená s chlapem i vyznání! V rozpacích Havlová i jeho taťka Už víc než půl roku je single, ale to jeho fanynky netušily. Mirai Navrátil (31) se už loni v létě r... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Lenka Dusilová
Lenka Dusilová
zobrazit profil Marta Jandová
Marta Jandová
zobrazit profil Petr Kotvald
Petr Kotvald
zobrazit profil Iva Frühlingová
Iva Frühlingová
zobrazit profil Majk Spirit (Michal Dušička)
Majk Spirit (Michal Dušička)
zobrazit profil Kamila Nývltová
Kamila Nývltová
zobrazit profil Susan Boyle
Susan Boyle
zobrazit profil Tereza Anna Mašková
Tereza Anna Mašková