Sebastian Navrátil

Sebastian Navrátil

Datum narození: 29. 11. 1991
Přezdívka: Sebastian
Místo narození: Mnichov, Německo
Profese: zpěvák, kytarista, textař
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Popový zpěvák, kytarista a textař Sebastian v roce 2015 dostal Českého slavíka za nejstreamovanější českou skladbu, jíž se stala jeho Toulavá.

Nadaný Sebastian Navrátil se narodil v Mnichově, odkud se z rodinných důvodů přestěhoval do Liberce. Zde vystudoval Střední školu průmyslovou textilní, obor podnikání a textilní výroba.

O SEBASTIANOVI ČTĚTE ZDE>>

Zpěvák, kytarista a textař Sebastian Navrátil (vystupuje jen pod svým křestním jménem) si ihned získal srdce mladých fanynek.

Do hudební branže Sebastian vkročil poté, co se zúčastnil soutěže Česko Slovensko má talent. Pak se svou kapelou JUST TRY vydal velice úspěšný cover písničky Žijeme len raz.

Na jaře roku 2014 Sebastian se skupinou ATMO music nazpíval píseň Polety. O rok později, konkrétně 16. února 2015, oslnil prvním singlem s názvem Toulavá. Ocenění na sebe nedalo dlouho čekat (jen deset měsíců). „Cena Českého slavíka za nejstreamovanější českou skladbu! Moc a moc Vám všem ještě jednou děkuji! Dnes mám narozeniny a Vy jste mi dali ten nejhezčí dárek. jste ti nejlepší!" napsal šťastný Sebastian na svém Facebooku.

Ve volném čase se Sebastian věnuje snowboardingu a i jiným sportům, občas zajde do fitness, ale rád by hrál hokej. „To by mě asi bavilo,“ řekl v médiích.

Na Českých slavících 2023 vyšlo najevo, že je Sebastian ve vztahu s modelkou a Českou Miss 2016 Andreou Bezděkovou.

 

Články o celebritě

Ondřej a Daniela Brzobohatí ve Varech: Romantické hrátky na kolonádě! Ondřej a Daniela Brzobohatí ve Varech: Romantické hrátky na kolonádě!  Ani letos si nenechal ujít Ondřej Brzobohatý se svou krásnou manželkou Danielou festival ve Varech.... číst článek
Top momenty z UniCredit party ve Varech: »Královská« vnučka Bartošky i tajemství Kocurové z Účastníků Top momenty z UniCredit party ve Varech: »Královská« vnučka Bartošky i tajemství Kocurové z Účastníků Krásné róby a luxus, tentokrát smáčený deštěm, přesto se ale UniCredit party ve Varech vydařila. Při... číst článek
Partner Bezděkové a zpěvák Sebastian po návratu ze Survivora: Z urostlého mladíka je věchýtek! Partner Bezděkové a zpěvák Sebastian po návratu ze Survivora: Z urostlého mladíka je věchýtek! Mladý zpěvák Sebastian Navrátil (32) patří mezi ty osobnosti, co na sebe výrazně upozornily širokou ... číst článek

Další Hudebníci

zobrazit profil Calin (Călin Panfili)
Calin (Călin Panfili)
zobrazit profil Radek Banga
Radek Banga
zobrazit profil Karel Mrkvička
Karel Mrkvička
zobrazit profil Ondřej Sluka
Ondřej Sluka
zobrazit profil Jožo Ráž
Jožo Ráž
zobrazit profil Pavol Habera
Pavol Habera
zobrazit profil Vlasta Redl
Vlasta Redl
zobrazit profil Michal Pavlíček
Michal Pavlíček