Andrea Bezděková

Datum narození: 8. 4. 1994
Místo narození: Praha
Výška: 178 cm
Profese: Česká Miss 2016
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Andrea Bezděková se stala Českou Miss 2016. V době, kdy se do soutěže hlásila, studovala Fakultu tělesné výchovy a sportu UK v Praze.

Roztleskávačka Andrea Bezděková se do finále soutěže Česká Miss 2016 dostala ve svých 21 letech. Ve volném čase se věnuje zimním sportům, tenisu a také tanci, konkrétně roztleskávání. „Jsem společenská, tvrdohlavá a cílevědomá. Mým vzorem je Cara Delevingne, protože je krásná, zábavná, užívá si života a svou práci dělá skvěle,“ prozradila studenta UK.

ANDREA BEZDĚKOVÁ A TAJNÁ SVATBA

Bezděková obdivuje Marilyn Monroe

Jak odpověděla na dotazy o sobě? Za pět let se vidí jako manažerka modelingové agentury; nejvíc je pyšná na to, že našla odvahu dorazit na casting; její nejoblíbenější historickou postavou je Marilyn Monroe, protože má šarm a vznešenost; v Česku je jejím nejoblíbenějším místem pražská Stromovka; ráda má pizzu a bubble tea. Její životní krédo zní: „Pokud to nezkusíš, nikdy se nedozvíš, jaké to mohlo být.“

V roce 2023 Andrea Bezděková přijala nabídku TV Nova účastnit se nejdrsnější soutěže světa Survivor. Přes neuvěřitelné hladovění v ní vydržela dlouhých 68. dní. Vypadla ve 28. dílu. 

O ANDREE BEZDĚKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2017 se provdala za svého přítele Martina. Roku 2021 si Andrea Bezděková začala užívat lásku s hercem Markem Lamborou. Již na pozdim se rozešli. Dlouho se spekulovalo, kdo je jejím dalším partnerem. Na Českých slavících 2023 vyšlo najevo, že je to zpěvák Sebastian Navrátil.

 

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová
zobrazit profil Barbora Kolářová
Barbora Kolářová
zobrazit profil Andrea Bezděková
Andrea Bezděková
zobrazit profil Markéta Mörwicková
Markéta Mörwicková
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková
zobrazit profil Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
zobrazit profil Dominika Košťálová
Dominika Košťálová
zobrazit profil Denisa Spergerová
Denisa Spergerová